Új hozzászólás Aktív témák
-
[pod]Diablo
őstag
válasz
Tele von Zsinór #211 üzenetére
ja okés.Köszi a segítséget
-
[pod]Diablo
őstag
válasz
Tele von Zsinór #209 üzenetére
aha.Figyu nemtudod hogy miért nem működik az oldalam?pedig mindent megcsináltam pont úgy ahogy írták.
Előre is köszi -
[pod]Diablo
őstag
az lenne a kérdésem hogy mi leeht akkor a baj hogyha felakartam rakni a php-nukét,és volt egyoldal ahol leírtak minden hogy hogy kell megcsinálni mindent pont uygan úgy megcsináltam,a mysq-t is jól elfogadtaazt is aztán mikor rámentem az oldara ez jött be:[link]Aztán akkor megfodtam és megint fel akartam tölteni a msql-fálj amit kell és már akkor valami hibá észlelet mikor feltöltöttem ez jött be:Szerver:
Adatbázis:
Hiba
Úgy látszik az SQL lekérdezésedben van egy hiba. A MySQL szerver hibakimenete alul látható, ha van ott valami, az segíthet felderíteni a hiba okát
ERROR: Ismeretlen központozott sztring @ 187
STR: ://
SQL: ############################################################
# A magyar ford�t�st a PHP-Nuke Magyarorsz�g k�sz�tette. #
# E-mail: support@php-nuke.hu #
# Web: http://www.php-nuke.hu #
############################################################
#
# T�bla szerkezet: `nuke_authors`
#
CREATE TABLE nuke_authors (
aid varchar(25) NOT NULL default '',
name varchar(50) default NULL,
url varchar(255) NOT NULL default '',
email varchar(255) NOT NULL default '',
pwd varchar(40) default NULL,
counter int(11) NOT NULL default '0',
radminsuper tinyint(1) NOT NULL default '1',
admlanguage varchar(30) NOT NULL default '',
PRIMARY KEY (aid),
KEY aid (aid)
) TYPE=MyISAM
SQL-kérés:
############################################################ # A magyar ford�t�st a PHP-Nuke Magyarorsz�g k�sz�tette. # # E-mail: support@php-nuke.hu # # Web: http://www.php-nuke.hu # ############################################################ # # T�bla szerkezet: `nuke_authors` # CREATE TABLE nuke_authors ( aid varchar(25) NOT NULL default '', name varchar(50) default NULL, url varchar(255) NOT NULL default '', email varchar(255) NOT NULL default '', pwd varchar(40) default NULL, counter int(11) NOT NULL default '0', radminsuper tinyint(1) NOT NULL default '1', admlanguage varchar(30) NOT NULL default '', PRIMARY KEY (aid), KEY aid (aid) ) TYPE=MyISAM
MySQL jelzi: Dokumentáció
#1050 - Table 'nuke_authors' already exists Valaki aki ért ehez megtudná mondani hogy mi lehet a hiba?
Előre is köszi
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Külföldi SIM-ek itthon
- Cyberpunk 2077
- Futás, futópályák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ford topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged