Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• martonx

veterán

válasz randras #662 üzenetére

Semmi baja nincs a mysql-nek a 64 bittel, nekem is azon fut.
    A phpmyadmin-os kérdésem után már óvatosan kérdezem, mert nem tudom mikor viccelsz és mikor nem, de te most tényleg azt hiszed, hogy a mysql-ed ben van a hiba?

Mert a hibaüzenetet a php-d küldte, a mysqli az egy php bővítmény. De már tényleg elbizonytalanodtam, hogy ezzel most nem-e összezavarlak? :D
    Azaz a mysql-ednek kutya baja, a php-hoz hiányzik egy bővítmény, azt kell pótolni. Bár ha le tudtad fordítani a hibaüzenetet, akkor miért nem értetted meg? :F

Mondjuk ettől függetlenül nem kétlem azt se, hogy nem megy a mysql-ed se, ha már ezt írtad, de akkor meg hogy jön ide a mysqli hiány?

Totál elbizonytalanítottál. Majd holnap, ha összeszedted magad, írd le hogy akkor most mi nem megy (PHP vagy a MySQL, vagy a kettő együtt nem megy, csak külön-külön)??? ;]

én biciklizve húztam le ezt a napot, és hidd el más is betegre melózza magát, csak nem hittem el, hogy a phpmyadmin-t a hoszting szolgáltatókon kívül bárki is használja, fejlesztésre meg pláne. Bearanyoztad a napomat ezzel :))

• martonx

veterán

válasz randras #660 üzenetére

Segítek lefordítom: mysqli bővítmény hiányzik. :))

Komolyra fordítva a szót, mióta a legújabb xampp-t raktam fel, a mysqli nálam is elfelejtett működni. Valami inkompatibilitás van a legújabb mysql-lel, vagy a php-vel, vagy az apache-al? Végülis mindegy, a sima mysql működik, és nem vettem észre, hogy bármiben is rosszabb lenne a mysqli-nél. Ilyen ez az open source szarakodás, de legalább ingyenes a sok fos komponens.

Te egyébként komolyan fejlesztésre használod a phpmyadmin-t, vagy csak vicceltél?

Új hozzászólás Aktív témák