- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Az Euronics is elkezd használt mobilokkal foglalkozni
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
Semmi baja nincs a mysql-nek a 64 bittel, nekem is azon fut.
A phpmyadmin-os kérdésem után már óvatosan kérdezem, mert nem tudom mikor viccelsz és mikor nem, de te most tényleg azt hiszed, hogy a mysql-ed ben van a hiba?Mert a hibaüzenetet a php-d küldte, a mysqli az egy php bővítmény. De már tényleg elbizonytalanodtam, hogy ezzel most nem-e összezavarlak?
Azaz a mysql-ednek kutya baja, a php-hoz hiányzik egy bővítmény, azt kell pótolni. Bár ha le tudtad fordítani a hibaüzenetet, akkor miért nem értetted meg?Mondjuk ettől függetlenül nem kétlem azt se, hogy nem megy a mysql-ed se, ha már ezt írtad, de akkor meg hogy jön ide a mysqli hiány?
Totál elbizonytalanítottál. Majd holnap, ha összeszedted magad, írd le hogy akkor most mi nem megy (PHP vagy a MySQL, vagy a kettő együtt nem megy, csak külön-külön)???
én biciklizve húztam le ezt a napot, és hidd el más is betegre melózza magát, csak nem hittem el, hogy a phpmyadmin-t a hoszting szolgáltatókon kívül bárki is használja, fejlesztésre meg pláne. Bearanyoztad a napomat ezzel
-
martonx
veterán
Segítek lefordítom: mysqli bővítmény hiányzik.
Komolyra fordítva a szót, mióta a legújabb xampp-t raktam fel, a mysqli nálam is elfelejtett működni. Valami inkompatibilitás van a legújabb mysql-lel, vagy a php-vel, vagy az apache-al? Végülis mindegy, a sima mysql működik, és nem vettem észre, hogy bármiben is rosszabb lenne a mysqli-nél. Ilyen ez az open source szarakodás, de legalább ingyenes a sok fos komponens.
Te egyébként komolyan fejlesztésre használod a phpmyadmin-t, vagy csak vicceltél?
Új hozzászólás Aktív témák
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Medence topik
- PlayStation 5
- Eredeti játékok OFF topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Renault, Dacia topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Háztartási gépek
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest