Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Csak gyorsan futottam át, amit írtál, de sztem a legrosszabb példákat írtad, például ha van egy adott termék, aminek az alapvető jellemzői nem változnak, de a szállítói adatok bőven változhatnak (például adott hónapban valamiért más a szállítója ugyanannak a terméknek), akkor azok miért kell, hogy ugyanott szerepeljenek, ahol a termék id, név, leírás? Vagy például az akció eleje és vége hogy lehetne már ugyanabban a táblában, sőt, ugyanabban a rekordban tárolható?
Az ára, akciós ára meg aztán végképp állandóan változik... Szerinted nem épp az a feleslegesen redundáns, hogy a leírás ennyiszer szerepel a táblában? Vagy nem is értem az elgondolást.
Az a kijelentés meg, hogy az indexelések nem gyorsíthatnak jelentősen a rengeteg adatot tartalmazó táblában való keresésen, már inkább a vicces kategória szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos fejegységek
- Ubuntu Linux
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen egeret válasszak?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- BestBuy topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- További aktív témák...
- HP 16 Elitebook 860 G9 WUXGA IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3591
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az ára, akciós ára meg aztán végképp állandóan változik... Szerinted nem épp az a feleslegesen redundáns, hogy a leírás ennyiszer szerepel a táblában? Vagy nem is értem az elgondolást.