- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Kínosan környezettudatos a HMD
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
PazsitZ #1052 üzenetére
Nekem egyáltalán nem baj, hogy számodra nem lenne hasznos, amit én szeretnék használni, ne értsd félre szándékosan.
De Te se próbáld beállítani hülyeségnek azt, ami meg számomra elvárás/igény, és van olyan open source, ingyenes program, ami ezt biztosítja. Nem mondom egyáltalán, hogy a phpMyAdmin az teljesen jó, mert azon is bőven van mit csiszolni, és nem vagyok oda érte, de biztosít egy csomó olyan lehetőséget, amit sajna még nem találtam meg ingyenes asztali kliensekben MySQL-hez, és itt a topicban többen is a MySQL Workbench-et hozták ki győztesnek a phpMyAdmin kontra MySQL Workbench párbajban, én pedig konkrétan erre a témára fókuszáltam - nem pedig arra, hogy neked vagy nekem mi az egyéni preferenciám. Próbáltam kiemelni, hogy jelenlegi állapotában miért tud kevesebbet szerintem sok szempontból a MySQL Workbench. Sajnos ezt sikerült elterelned olyan irányba, hogy szerinted amit én szeretnék, az kvázi pitiáner hülyeség, és emiatt ne erőltessem már, hogy kevesebbet tud a MySQL Workbench. Mást tud a kettő, de olyan dolgokban kevesebbet tud utóbbi, ami nálam pl. gyakran felmerülő igény (pl. tömörített dumpból importálni pár klikkre).
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Battlefield 6
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Windows Insider Program
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- További aktív témák...
- Számítógép, ryzen 5 2600, RX 580 8GB, 16gb ddr4, 512gb ssd, 1tb hdd
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte GeForce GTX 1660 Ti OC hibátlan, dobozos, 14 nap személyes garanciával
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Playstation 5 Lemezes kiadás!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest