- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- iPhone topik
- OneOdio Focus A6 – Bluetooth 6-ot olcsón
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
PazsitZ #1052 üzenetére
Nekem egyáltalán nem baj, hogy számodra nem lenne hasznos, amit én szeretnék használni, ne értsd félre szándékosan.
De Te se próbáld beállítani hülyeségnek azt, ami meg számomra elvárás/igény, és van olyan open source, ingyenes program, ami ezt biztosítja. Nem mondom egyáltalán, hogy a phpMyAdmin az teljesen jó, mert azon is bőven van mit csiszolni, és nem vagyok oda érte, de biztosít egy csomó olyan lehetőséget, amit sajna még nem találtam meg ingyenes asztali kliensekben MySQL-hez, és itt a topicban többen is a MySQL Workbench-et hozták ki győztesnek a phpMyAdmin kontra MySQL Workbench párbajban, én pedig konkrétan erre a témára fókuszáltam - nem pedig arra, hogy neked vagy nekem mi az egyéni preferenciám. Próbáltam kiemelni, hogy jelenlegi állapotában miért tud kevesebbet szerintem sok szempontból a MySQL Workbench. Sajnos ezt sikerült elterelned olyan irányba, hogy szerinted amit én szeretnék, az kvázi pitiáner hülyeség, és emiatt ne erőltessem már, hogy kevesebbet tud a MySQL Workbench. Mást tud a kettő, de olyan dolgokban kevesebbet tud utóbbi, ami nálam pl. gyakran felmerülő igény (pl. tömörített dumpból importálni pár klikkre).
Új hozzászólás Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gyúrósok ide!
- Torrent meghívó kunyeráló
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- E-roller topik
- Futás, futópályák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Villanyszerelés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660 Super 6GB CHIEFTEC Libra Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest