Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sk8erPeter

nagyúr

válasz PazsitZ #1052 üzenetére

Nekem egyáltalán nem baj, hogy számodra nem lenne hasznos, amit én szeretnék használni, ne értsd félre szándékosan.
    De Te se próbáld beállítani hülyeségnek azt, ami meg számomra elvárás/igény, és van olyan open source, ingyenes program, ami ezt biztosítja. Nem mondom egyáltalán, hogy a phpMyAdmin az teljesen jó, mert azon is bőven van mit csiszolni, és nem vagyok oda érte, de biztosít egy csomó olyan lehetőséget, amit sajna még nem találtam meg ingyenes asztali kliensekben MySQL-hez, és itt a topicban többen is a MySQL Workbench-et hozták ki győztesnek a phpMyAdmin kontra MySQL Workbench párbajban, én pedig konkrétan erre a témára fókuszáltam - nem pedig arra, hogy neked vagy nekem mi az egyéni preferenciám. Próbáltam kiemelni, hogy jelenlegi állapotában miért tud kevesebbet szerintem sok szempontból a MySQL Workbench. Sajnos ezt sikerült elterelned olyan irányba, hogy szerinted amit én szeretnék, az kvázi pitiáner hülyeség, és emiatt ne erőltessem már, hogy kevesebbet tud a MySQL Workbench. Mást tud a kettő, de olyan dolgokban kevesebbet tud utóbbi, ami nálam pl. gyakran felmerülő igény (pl. tömörített dumpból importálni pár klikkre).

Új hozzászólás Aktív témák