- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Redmi Note 13 4G
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Hívószám-hamisítás
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
Új hozzászólás Aktív témák
-
DVzse
csendes tag
válasz
itaprak #5262 üzenetére
Idéző jelek nélkül írtam, persze :-)
Copyztam mindent, átnéztem, nem hiszem, hogy elírás lenne benne, a fő parancsokat megnéztem a twrp oldalon is jó, valószínűleg a file formájával lesz gond, hazamegyek megcsinálom file menagerrel is.Viszont a backup script file-t megszakértettem, ami működött, hát abban nem csak ennyi szöveg van, pl. úgy kezdődik, hogy "start twrp 2.4.6.1 on" (fejből írtam ez nem teljesen pontos, de valami ilyesmivel), lehet ebből kell átrakni a fejlécet, meg egyébb okosságokat.
-
DVzse
csendes tag
válasz
itaprak #5257 üzenetére
Az ég küldött ide! :-)
Két napja ezzel szendvedek a scripteléssel, én is olvastam a twrp fórumon, hogy ezzel lehet (valakinek betört a képernyője és erre javasolták), én a backupot és restorét már eltudom indítani, igaz nem én írom meg a scriptet hozzá hanem a root menager apk. Köszi, hogy leírtad pontosan, gondolom a megfelelő file nevekre írkáljam át.
Na nekikezdek...
Kiváncsi leszek, hogy az aláírás hitelesítési problémán áttud e lépni... én itt akadtam el a twrp-ben a nem működő képernyőn túl.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hardcore café
- Lexus, Toyota topik
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- iPhone topik
- Asztalos klub
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Switch
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- További aktív témák...
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest