- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Netfone
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
anniediamond
csendes tag
HELP!!!
PROFIK SEGÍTSENEK!!!
S.O.S.!!!Éppen az utolsó pillanatban a Myaudio708DCC vásárlása előtt került kettőnk közé valami. Légyszi, nézzétek meg...
Az illető neve: Navon Raptor 8
Paraméterei: 8", 1024 x 768 pixel, Gorilla Glass, Rockchip RK3066, 1600 Mhz, 2 mag, Mali-400MP, RAM 1GB, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Akkumlátor 6000 mAh
Engem az akkumlátor fogott meg leginkább, meg az ára.HOZZÁÉRTŐK NÉZZÉK MEG! a NAVON, mint márka, mennyire megbízható? Azt tudom, hogy gps-eket forgalmaznak, meg hogy a platinum 10 elég jónak számít, de erről sehol semmit nem lehet olvasni...
Segítsetek, minden jellegű infót elfogadok, csak ííírjatok!!!!!!!!!!!!
-
anniediamond
csendes tag
Úgydöntöttem megveszem a 708DCC-t. Nemnagyon értek hozzá, csak minden tizedik hozzászólásba volt időm beleolvasgatni, de ha elviszem szakértőhőz szervyzbe, lehetséges rá android helyett windowst rátenni? Win8 meg hasonlók, valaki magyarázza már el ez hogyan működik!
-
anniediamond
csendes tag
ASAP
Sziasztok, egy csoporttársam vett még karácsony előtt egy 708W típusú készüléket, és most én is gondolkodom rajta. Én a 708DCC-t néztem ki, mert sokkal jobbak a paraméterei, és nem sokkal drágább. Van valakinek a 708DCC-vel valami tapasztalata? Egyébként a csoporttársamnak a 708W azóta is tökéletesen működik, igaz csak netezik, filmetnéz, meg száámlázik vele. Én is csak netezni meg filmezni szeretnék rajta.
Itt vannak összehasonlítva: [link]
Jó vásár lenne 29.900-ért?Sürgős lenne a dolog!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nintendo Switch 2
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- ELADÓ APPLE IPAD AIR 2 GOLD 32GB
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest