- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- DIGI Mobil
- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Megvan a tizedik Redmi Note 12 is
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
Új hozzászólás Aktív témák
-
anniediamond
csendes tag
HELP!!! PROFIK SEGÍTSENEK!!!
S.O.S.!!!Éppen az utolsó pillanatban a Myaudio708DCC vásárlása előtt került kettőnk közé valami. Légyszi, nézzétek meg...
Az illető neve: Navon Raptor 8
Paraméterei: 8", 1024 x 768 pixel, Gorilla Glass, Rockchip RK3066, 1600 Mhz, 2 mag, Mali-400MP, RAM 1GB, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Akkumlátor 6000 mAh
Engem az akkumlátor fogott meg leginkább, meg az ára.HOZZÁÉRTŐK NÉZZÉK MEG! a NAVON, mint márka, mennyire megbízható? Azt tudom, hogy gps-eket forgalmaznak, meg hogy a platinum 10 elég jónak számít, de erről sehol semmit nem lehet olvasni...
Segítsetek, minden jellegű infót elfogadok, csak ííírjatok!!!!!!!!!!!!
-
anniediamond
csendes tag
Úgydöntöttem megveszem a 708DCC-t. Nemnagyon értek hozzá, csak minden tizedik hozzászólásba volt időm beleolvasgatni, de ha elviszem szakértőhőz szervyzbe, lehetséges rá android helyett windowst rátenni? Win8 meg hasonlók, valaki magyarázza már el ez hogyan működik!
-
anniediamond
csendes tag
ASAP
Sziasztok, egy csoporttársam vett még karácsony előtt egy 708W típusú készüléket, és most én is gondolkodom rajta. Én a 708DCC-t néztem ki, mert sokkal jobbak a paraméterei, és nem sokkal drágább. Van valakinek a 708DCC-vel valami tapasztalata? Egyébként a csoporttársamnak a 708W azóta is tökéletesen működik, igaz csak netezik, filmetnéz, meg száámlázik vele. Én is csak netezni meg filmezni szeretnék rajta.
Itt vannak összehasonlítva: [link]
Jó vásár lenne 29.900-ért? Sürgős lenne a dolog!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Pro 13 M4 13", Wi-Fi+5G CELLULAR 256GB Makulátlan szép állapot 2025.05.15 Deák térnél Átvehető.
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- Apple iPad 10, Silver, 64Gb, Wifi, makulátlan, garanciális + pencil
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- Amazon Kindle 3 D00901 Wifi 3G ebook, e-book olvasó világítással
- Apple Ipad 9., Space Gray, 64Gb, Wifi+Cellular, 10.2'' Retina ( eSim ) + Pencil + gyári billentyűzet
- Hibás iPad 2 WiFi + Cellular 16 GB + kábel
- ÚJ, dobozos, 10" Android Tablet (+billentyűzet, toll, tok, headset, tőltő)
- Samsung Galaxy Tab A SM-T595
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest