- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem nyílnak a Foldok?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Íme az új Android Auto!
- Yettel topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hobbbyt
őstag
válasz
tomi5244 #1843 üzenetére
A Huawei meg a ZTE és hasonló társai szerencsére már eléggé nagyok és felnőttek ahhoz, hogy tudják mi a dörgés.. az új cuccaik alá már igen komoly támogatást is adnak.
Minap volt a kezemben a Huawei 7 colos tab. Külsőre simán hozza a nagy gyártók szintjét. Szoftveresen meg nincs komolyabb baja mint az új JB frissítésnek az Asus Transformeren. -
Hobbbyt
őstag
válasz
Tobika1 #1809 üzenetére
Fogalmazzunk úgy, hogy akkor vettem észre mikor levettem a hátlapot.
Nem, még nem.. ma van egy hete, hogy vissza vittem. Azóta nem hívtak, gondolom majd hívnak ha valami nem tetszik nekik...Igen csak 7,7 colos.. De SuperAmoled+ ami azért überfasza..
Én azon goldolkodok, hogy beadom a laptopom, és veszek helyette egy Prime-ot. Csak a Tegra3 nem olyan szimpatikus.. gyenge benne a GPU
-
Hobbbyt
őstag
válasz
TiRobin #1740 üzenetére
Én is sokat szenvedtem hasonló problémával, nyomd sokáig a power gombot, (kb. 10mp) ekkor ki fog kapcsolni a cucc. Majd húzd ki a töltőt, pár mp után vissza. Ezt addig csináld, amég nem fog melegedni a trafó. Néha úgy is működött hogy simán rajta hagytam a töltőt.. (szóval nem húztam-ki be + nem kapcsoltam be) sajnos ezzel én se tudtam mit csinálni.
(#1737) Smithy87: Nem egészen
Az általad linket cucc csak monó, plusz kissé a csatlakozók is máshogy vannak. A Sima Yuandao N101 I a mi cuccunk.
-
Hobbbyt
őstag
válasz
tomi5244 #1724 üzenetére
Nálam Fizikai probléma jött elő.
1x volt olyan, hogy csutkára lemerült, és egyszerűen nem akarta tölteni a tabot. Hiába írta ki, hogy csatlakoztatva a hálózathoz.. Utána végleg behalt, és csak PC-vel tudtam visszahozni.
A Töltő probléma ezek után is fennált, lutri volt hogy most tölti e vagy nem.. Mondjuk ez nem érte meglepetésként a szervizest, mert azonnal rákérdezett hogy annak ellenére, hogy nem töltött, ki írta hogy töltés, vagy nem.?Maga a tab ha normálisan működne, baromi jó lenne.. Az RK3066 aranyat ér (konkrétan a legerősebb 2 magos chipsetek egyike, 8200pont antutuban), a kijelzője se rossz. Az összeszerelési minősége se rossz.
Nem lassult, nem fagyott.. könnyű hackelni, a szolgáltatásai is jók. Nem kéne mást tenniük, csak felnőni a hardverhez. -
Hobbbyt
őstag
Mindent lehet rootolni
Az S2-t is nagyon sokáig nem lehetett.. aztán woala
Egészen jókat írnak róla.. De a kijelzője csak átlagos. Nem IPS, viszont a TFT-k között jó.
"However, brightness and contrast levels seem lower than on the best Asus and Samsung tablets, and there’s a general lack of punch"
-
Hobbbyt
őstag
Kész, eldöntöttem.. Egy Asus Eee Pad Transformer Pad TF300T lesz a következő.. +40e Ft, de nem lesz töltős,sipolós, bevilágjtós, lassulós, sd kártya dobálós, gyors merülős baja..
-
Hobbbyt
őstag
válasz
Tobika1 #1680 üzenetére
Vissza vittem, nem cserélik.. elküldik Nyíregyre.. vagy Miskolc, a fene tudja már, hogy hova.. De azt mondta a csaj, hogy 1-2 hét, és a 3 se földöntúli.. -.-"
Mindegy, ha fizettetni akarnak velem, akkor megmondom nekik, hogy küldjék szépen vissza, hibásan.. majd én itthon megcsináltatom unokatesómmal, ha már gyengeáramú villamosmérnök van diplomájába írva. Utána szépen elpasszolom.. Kicsit elegem lett belőle. :/
-
Hobbbyt
őstag
válasz
Tobika1 #1665 üzenetére
A megbontás miatt a műanyag kereten az egyik oldalt késnyomok vannak. Ezt leszámítva makulátlan.
iPadet nem veszek, az nem jó semmire.. Gyűlölöm a korlátokat..
100-110 ért már vannak azért jók.Azért most adnék magamnak egy pofont mielőtt neki esnék.. A töltő probléma miatt vissza kellett volna vinnem. Így most felakasztottam ezt a lehetőséget, és vagy meg tudom szépre csinálni, vagy nem..
zseko: Szerintem ez hardver szintű.. Mindent kikapcsolva is több elektromos zajt hallottam a tabból mint a kondicserére szoruló 20 éves Sony (jappánban készült) 4x100 wattos, 15kg-os (nagyságára utalva) erősítőmből..
-
Hobbbyt
őstag
válasz
pusihusi #1661 üzenetére
Én amúgy is 70e ért vettem..
Még 1 ilyet nem veszek, az is biztos.. Inkább ráteszek még 30-at és egy komolyabb gépbe ruházok..Valaki tud szalagkábelt javítani?
Miután megcsináltatom, eladóvá fog válni egy esztétikai hibás, garanciás, 1 hónapos MyAudio 1016DCC 50.000Ft-ért. -
Hobbbyt
őstag
válasz
kelzsoca #1658 üzenetére
Műanyag kés meg csipesz..
Ha látnátok azt amit én látok... Biztos vagyok benne, hogy ez már 1x javított cucc. Az egész kütyüben 3 csavar van, viszont annál több ilyen szövetszerű ragasztószalag.
A kijelzőt vezérlő elektronikának a szalagkábelének a végét 2 helyen próbálták forrasztással fixálni, (ez a gubanc nálam is, most hogy picit megmozgattam, megint eltört.. és kontaktos a csatlakozás.) -
Hobbbyt
őstag
válasz
Tobika1 #1653 üzenetére
A bevilágítás megszűnt, mondhatni tökéletes lett a kijelző. Felhősödésnek nyoma sincs.
Tovább bontottam az egészet, nem tudom pontosan lokalizálni, a proci elektromos zaját is hallom, de ez nem az.. ez valahogy az alső fekete letakart cucc alól jön.. De most ugat a szomszéd kutyája, így semmit nem hallok -
Hobbbyt
őstag
válasz
Tobika1 #1651 üzenetére
A hanszóróval? Finoman leszedtem a membránt, és a tekercsbe vezető rézdrótot megigazgattam.. mivel most nem tudok forrasztani, jobbat nem tehettem.. igazából lekéne csípni és pár menetet visszaszedni..
Ez a vacak csak serceg... és a vicces ha ráteszem a hátlapot, nem hallom.
-
Hobbbyt
őstag
-
Hobbbyt
őstag
Srácok, hogy lehet a tabot szépen szétszedni?
Véletlen ráültem az ágyon, (hú de hülye volt aki tegnap este lefekvés előtt gyors benyomta a párnák közé...
) és.. most úgy néz ki a kijelző mint valami esti koncert.. körbevan lámpákkal..
-
Hobbbyt
őstag
Jó lenne ha valaki megfejtené a nagy titkot. Mi zabálja az aksit.
Az Sgs2 nem eszik ennyit készenlétben, pedig az még rádiózik is. Offline-ba meg egy hetet simán kibírna.. és csak 1650mha.. tehát a 7200mha-nek egy hónapig kéne mennie..üresen.
-
Hobbbyt
őstag
válasz
XDModesty #1441 üzenetére
Mibe nyúljanak bele, ha nem az eredetibe? Írják újra a JB-t?
Más:
Megint előjött a töltős probléma.
A menet a következő volt: Este 15%-nál letettem a tabot, sd kártya ki, wifi ki.
Most reggel kapcsolnám be, meg se mukkan.. gondoltam oké, tuti lemerült.. nem tudom mi szívja az aksit ennyire, de jól csinálja.. engem megtalálhatna már..
Töltő be, semmi. Várok pár percet (hagy kapjon annyi naftát, hogy az aksi bírja a bekapcsolással járó sztressz helyzetet) nyomom a powergombot, aztán egyszer csak bekapcsol.. oké, gondoltam remek.. nade, megint ott tartok, hogy 15 perc után is 1% a töltöttségi szint.. és nem meleg az trafó sem. -
-
Hobbbyt
őstag
Élek, a tabom is... csak rohanás volt a délután, utána meg buli..
Jó lenne ez a hülye Jb.. csak ne sípolna.
Nem tudom miért nem vette fel a töltést, és hogy mitől nem tudtam élet lehelni bele, humánusabb módon.
-
Hobbbyt
őstag
-
-
Hobbbyt
őstag
Azok a nagy szakadások, pont ilyen kikapcsolás volt.. de megcsináltam még1x és semmi.. :/
-
Hobbbyt
őstag
Ezzel most mit csináljak??
Érzékeli a töltőt.. de nem tölt. kikapcsoltam, reseteltem a battery statot.. mindent ami csak segíthet, de semmi.. egy éjszaka alatt nem csinált semmit..mintha meghalt volna az aksi..
Vagy a töltőszabályzó része. Most ott tartok, hogy ha kihúzom a töltőt, a tab azonnal leáll..
-
Hobbbyt
őstag
Srácok!
Nektek mennyire pontos a tab órája?Az mitől lehet, hogy 1 heti átlagot nézve ~3,5 mp-t siet? (ClockSync adat)
-
Hobbbyt
őstag
válasz
tomi5244 #1121 üzenetére
Nyugi, sony1962 is csak rontani jön ide a levegőt.
Alapvetően negatívan áll a dologhoz, ez sokat elárul a szándékáról...Csak bólogatni tudok arra amit írtál. Ha van időd, várj..
Sokan elfelejtik azt mondani, hogy a gép tényleg patentül van összeszerelve, jó anyagok felhasználásával. 120 ezres gépek megirigyelhetnék..
Remek ár, Gyors-Remek hardver, Remek anyagminőség.. fos szoftver, és 1-2 hiba.
Valamit valamiért.. aki nem képes racionálisan mérlegelni, arra nem szabad hallgatni.
Ha egy SGS2 szintű support lenne a háta mögött, alsó hangon 30ezerrel többe kerülne. Ez van.70ezer fabatka. Ennyiért abszolút versenyképes a kütyü, ha nem a gyári romot használod, szerintem.
-
Hobbbyt
őstag
válasz
Loituma69 #1084 üzenetére
Oké, volt 1016DCC-d. Szar volt. Oké.
DE már nincs! Mégis itt trollkodsz. Miért? Menj utadra békével..Állítólag-Állítólag.. az semmit nemér. Állítólag isten létezett, mégsincs semmi bizonyíték rá..De Sokan mégis tény ként közlik, te hiszel nekik?
A MyAudió csak egy garázscég, egy beszállító/címkéző.. Mit vársz tőlük? Szerintem az egész cég jó ha 15 emberből áll, akik okosan összefogtak és próbálnak teret hódítani az ismeretlen kínai márkák átcímkézésévél..
Nem hibátlan, sőőt.. mindenki tudja.. aki meg utánajárás nélkül vesz egy tabot, megint csak megérdemli, hogy szopogassa a seprűnyelet.. Nem kell ezen ugrálni. Olyan vagy mint valami rossz vízhang a múltból.. Minek? Inkább nézz előre..
Már idegesítő amit itt művelsz, de komolyan.. csak egy Troll vagy akit itt hagytak.
Én szidhatnám, nekem van.. és használom. Még mindig dobálja az SD-t ha üresben van (használat alatt nem, fél napig néztem róla sorozatokat..) Egyszerűen nincs semmi jogalapod már..Ki a fenét érdekel, hogy te nem veszel még 1 ilyet mert szerinted szar? Vegyél mást.. ha meg nincs pénzed jobbra, akkor így jártál.. pech.
-
Hobbbyt
őstag
Nyuugalom...
Most hogy kiadták a JB-t biztosan elkezdődik az érdemi/minőségi munka is a sok okos-ügyes romszakács konyhájában..
Pár nap és tuti lesz remek kis főzött romunk.. Nekem most remekül szolgál a kínai rom.. Szóval már nem pattog a szén a seggem alatt, hogy ne tudjak várni rá..
-
Hobbbyt
őstag
válasz
Mr.Attila88 #1033 üzenetére
Nem kell kockának lenni..
Akik képtelenek használni az interneten a Google remek találmányát, ami egy teljesen más keresőmotorban nyilvánult meg (annak idején..) és kicsit használni az álltalános iskola alsó osztályaiban elsajátított képességeket (olvasás, szövegértelmezés, írás, számolás) netán képtelen egy szájbarágós leírás alapján elvégezni egy 5 perces mozdulatsort a saját maga érdekében annak Bizony NINCS szüksége Tabra, Okostelefonra.. stb.
Nincs ezzel gond.. Anyukám sík hülye a modern kor vívmányaihoz, viszont remek háziasszony, baromifinomat tud sütni-főzni... amit a mostani csajokból már sokszor nem nézek ki.Egy szó mint száz.. aki nem képes elvégezni egy egyszerű frissítést (nem a rootolásaról beszélek) annak Nincs szüksége egy Androidos Tabra.
Persze aki csak azért veszi a Tabot hogy villogni tudjon vele, az meg is érdemli hogy lehúzzák. Vegyen inkább iPad-et. Az többé kevésbé már akor "tökéletes" amikor kiveszed a dobozból... csak ugye az semmi máshoz/másra nem jó.
-
Hobbbyt
őstag
Na ki a király, hogy megtalálta a gépünk igazi mivoltát..?
-
Hobbbyt
őstag
válasz
kelzsoca #930 üzenetére
Kérlek ne ferdítsd.
Azt írtam, szó szerint: Ha rádugod a töltőt, még most is bekapcsol a cucc.
Ki lehet már kapcsolni a tabot, töltés közben is. Csak kikapcsolt állapotban ha rádugod a töltőt, bekapcsol...
Viszont az SD Kártya dobálása most is fenn áll.. #26 és #70-es kernelnél is.
-
Hobbbyt
őstag
-
Hobbbyt
őstag
Nahh... én Innen töltöttem le. Lehet hogy regisztrálni kell előtte, nem nagy cucc.
Van minden, és minden gyorsabb.
Erősebb a Wifim, az előbb még 48% volt az aksim, most 11 (ez a reális, reggel vettem le a töltőről, és azóta 6-7 órát keményen használtam)
Van magyar nyelv. Eddig úgy néz ki eltünt a hangszóró sistergés.
Van Google csevegő (ennek nagyon örülök)Van HDMI beállítás is
én a 2gb-t szedtem le, de ez csak az, hogy mennyi legyen a belső memóriád
Most 2gb van az eddigi 1 helyett. Szerintem célszerű kapásból a 4gb-t tenni.
-
Hobbbyt
őstag
Na most ugrik a majom a vízbe...
Pár perc és Kiderül minden. Van e téglám, égetés nélkül.. esetleg szereztem egy szuper tabletet..?
-
Hobbbyt
őstag
na Fiúk, erre adjatok nekem magyarázatot.
Ha a tab normál állapotában van rádugva a gépre, akkor felismeri... ( A frissítő progrtamban az a kis rublika rózsaszín)
viszont ha recovery módban dugom rá a gépre, akkor nem ismeri fel, és nem is tudok neki olyan drivert adni amit elfogadna.. -
Hobbbyt
őstag
Nem, még mindig nem.. root nélkül is fel lehet tenni bármit
A Root ahhoz kell, hogy bizonyos engedélyeket szerezhess a supeus.. stb.. programokkal, amikkel több rendszerinfóhoz férhetsz hozzá. Olyan ez mint Windowsnál az Admini jogkör. Root nélkül te csak felhasználó vagy.. nem módosíthatsz semmit sem, stb..
-
Hobbbyt
őstag
Hát ez az, Furcsa mód nekem az összes tesztprogram jól ismerte fel
Nem gondoltál még arra, hogy az ICS miatt a "menű sáv" vagy bánom is én mi annak a neve. Sosem szerepel az eredményekben?De próbáld ki te is. Antutu-t mindenki ismeri, és elfogadja.
Indítsd el fektetve, és nézd az infókat.. 1280*752 lesz a felbontás.
Ugyan ezt tedd meg, állva, és woala.. 800*1232-t fog ki írni
Nem varázslat..(ebből könnyen kiszámítható, hogy az alsó sáv 48pixel magas..
)
-
Hobbbyt
őstag
Mióta van a 1016DCC-nek 1280*768-as felbontása? o.O (most azon a 0.1colon nem érdemes vacakolni, hol kiírják, hol nem.. vagy elírás. de bizony ez 10,1 col és 1280*800!)
De ezek szerint nem volt MA 1016DCC-nek a doboza még a kezedben.. esetleg nem nézted meg a hátulján a kis ábrácskákat..ott 10,1" és 1280*800 IPS áll..
Valaki be tud lépni a Recovery menübe? :/
-
Hobbbyt
őstag
Igen a u30GT is ugyan ez
De bakker.. miben más a kijelző? 1280*800, IPS, 10.1"
Az, hogy csak 16 Gb több okból sem lényeg. Példának okáért vegyük szemügyre a ZTE Blade esetét, ahol kezdetben csak 256mb rammal nyomták az eggyes régiókban, majd egy frissítés hatására 512 mb Ram lett a cuccban. És ez Ram, nem Nand Flash háttértár.
Másrészről az a +16gb a Artisjus adó miatt kb. + 5e Ft-ba kerülne.
A proci sebessége kernerfüggő, nem hardver.. és inkább tekintem elírásnakMert mindenhol 1,6ghz-et Írnak.
Most Rootolom, mindjárt teszem fel a főzött romot.
-
Hobbbyt
őstag
válasz
kelzsoca #816 üzenetére
Ez mind igaz.
Csakhogy! Egy S2 boldog tulajdonosa vagyok, több mint 1 éve!
Nem vagyok járatlan a témában, és jó modder lévén első dolgom volt megnézni a Tabi kernelverzióit, és láss csodát.
Az N101-en is pont az a 3.0.8+ os yj@mid-server #485 ös kerner van, a Build szám is stimmel.. Ezen Most is a N101 fut. A típus jelülés is egyezik (nálunk T101). De már azt is tudom, hogy az OEM gyártóként is működék.. ez esetben T lesz az N-ből. -
Hobbbyt
őstag
Hjaaaj gyerekek... tudjátok ti, hogy mit vettünk?
Egy [Yuandao n101] boldog/boldogtalan tulajdonosai vagyunk...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jogász topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest