- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
XDModesty
aktív tag
Anno vki írta h neki is ha rádugta a mobilnet sticket a tabletre akkor elszállt a kép, de ha töltőre dugjuk utána minden ok. Az rendben van h visszakapcsolódik a kijelző, de legközelebb is ugyanezt játsza el és nem tudom mindig bedugni tölteni. Ötlet?
-
XDModesty
aktív tag
Srácok, vett már innen valaki fóliát? Ha igen akkor milyet és honnan és mennyiért?
-
XDModesty
aktív tag
Most akkor konkrétan milyen progival és milyen appokat nyírtok ki amik merítik az aksit?
Hmmm, nekem most 8 óra alatt merült 23%ot, és az a fura, hogy elvileg kb végig ébren volt a tab. Na ez már nem rossz.
-
XDModesty
aktív tag
válasz
Tobika1 #1594 üzenetére
Nagyon egyszerű a válasz. Hivatalosan nem adták ki, ezért nincsen fent a myaudio honlapján. Azért adták ki, mert mindenki itt anyázott már h mikor jön már ki végre.Teljes mértékben tisztában voltak a sípolós hibával, az gyanítják hogy a processzorral akad össze a rom (és a félreértések elkerülése végett NEM ők fejlesztik rá a romot).
Ergo amíg hozzájuk nem érkezik be egy rendes verzió, addig nem is lesz javítva. Egyébként állítólag a cc ips plusnál is van ilyen sípolós marhaság, és a processzor minő véletlen ugyanaz... -
XDModesty
aktív tag
válasz
Hobbbyt #1584 üzenetére
Most kivételesen én is így vagyok vele, belaktam a tabot és nagyon nem szeretném letörölni újra... Úgyhogy most nem én leszek a tesztalany mint a múltkori jb-nél.
szerk: ha valaki kipróbálja, akkor az aksi időt nézze már meg plz, nekem most az lenne a legfontosabb, a jelenlegi vondroid rommal elég csúnyán tud merülni. (igaz h sd-vel használom, ezen asszem változtatni fogok)
-
XDModesty
aktív tag
válasz
Tobika1 #1542 üzenetére
Biztos jól nézne ki...
Egyébként de, zavarna ha nem lenne gari, főleg ennél a tabnál. xD
Amúgy asszem az egyik transformer tabnál is ez volt, hogy a fém hátlap miatt fos volt a wifi jel...
Namind1 együtt lehet élni vele. Engem az sd dobálás és a szar aksiidő idegesít, ezek a legfontosabbak most... -
XDModesty
aktív tag
Mondjuk engem mostmár kezd zavarni ez az SD eldobálós faszság, kénytelen leszek SD nélkül használni a tabot amíg nem oldják meg... 30%ot merül így 4 óra készenléttel, azért ez nem normális...
-
XDModesty
aktív tag
Miért van az, hogy leveszem a fényerőt kb 40%-ra olvasás közben, aztán mondjuk készenlétibe rakom a tabot, pár perc múlva visszakapcsolom olvasni és megint 100%on üldögél a fényerő? Mindig vissza kell venni... -.-
-
XDModesty
aktív tag
Más: Milyen ebook reader tud olyat, hogy úgy lehessen lapozni benne mint egy rendes könyvben, ahogy hajlik a lap?
-
XDModesty
aktív tag
Na tegnap megkaptam a cserepéldányt.
SD kártyát végre olvas, habár látszólag eldobálja (wifit mindig ébren kell tartani az megoldja nem? Mondjuk ebben az esetben ha a wifit kilövöm h ne merüljön annyira akkor ez nem megoldás...)
Bevilágítás ebben is van, habár engem se most se az előzőben nem zavart.
Vondroid romot toltam rá, csak 97%ig töltött, nem értem miért...Nagyjából ennyi, tökéletesen működik, habár ez az sd kártya dobálás zavar mert felébreszti a tabot és jobban merül.
-
XDModesty
aktív tag
Nah most beszéltem a szervizzel, cserélik az egészet úgy ahogy van, holnap mehetek érte a Budapesti szervizpontba.
-
XDModesty
aktív tag
-
XDModesty
aktív tag
-
XDModesty
aktív tag
Kabaré van srácok, ma beszéltem megint a szervizzel (miután ugye már elküldtem nekik a tabom), és azt mondta h a legújabb info szerint NEM hardveres az sd dobálós szarság, hanem szoftveres... (ez azokra vonatkozik akiknek dobálgatja és am működik, nekem egyáltalán nem ismerte fel az sd-t). Azt mondta h készül hozzá a javítás, de egyelőre még egyik rom sem oldja meg... Hát meglátjuk.
-
XDModesty
aktív tag
Tokokkal akkor hogy állunk? Ki és hol vett és micsodát és mennyire jött be neki?
(billentyűzetes tokok nem érdekelnek, csak az olyan kis notesz szerűek amikben a tabot fel is lehet állítani.)
-
XDModesty
aktív tag
Srácok, ugye a számla az a garancialevél is? Mert én hirtelen nem találok semmi más papírt.
-
XDModesty
aktív tag
Nah én holnap fogom elvinni a Budapesti szervizbe...
-
XDModesty
aktív tag
Új fejlemény, elindult, de sípol folyamatosan. Miafaszom már???
-
XDModesty
aktív tag
Myaudio logonál elakad, kikapcsol, újra próbálja, elakad, kikapcsol. Ez így nem lett túl okés.
ja és sípol amint bekapcsolom. wtf már?
nehogy felrakjátok
-
XDModesty
aktív tag
Én felraktam rögtön.
Nekem egyelőre a myaudio logonál elakad...
-
XDModesty
aktív tag
Köszönöm, megvan.
Hajlamos vagyok elfelejteni hogy ott jobb felül még vannak beállítási lehetőségek.
Viszont nekem sajnos tényleg szar az olvasóm, nem csak eldobálja, hanem most látom, sokszor nem is látja h benne van.
-
XDModesty
aktív tag
Mi a tök van olyankor, ha felraktam a cucc driverét a gépre, ennek ellenére az rkbatchtoolsban nem látszik semmi? (anno másik gépről sikerült a frissítés, a sajátomon meg semmi -.- ) helpmeplz
szerk: LOL! usb 3.0 nem ismerte fel, a 2 meg igen...
-
XDModesty
aktív tag
Az sd kártya eldobálásra akkor mit találtatok ki? Mert most beszéltem a szervizes emberkével, aki azt mondta, hogy mostanában derült ki, hogy a probléma hardveres jellegű, valami szarul van összerakva. Könnyen tudják javítani, de a lényeg h nem szoftveres hiba. Szóval akkor most van itt olyan, akinél valahogy ez magától megoldódott mégis? (az hogy ne használjak sd kártyát nem számít megoldásnak)
-
XDModesty
aktív tag
jaja nekem is
-
XDModesty
aktív tag
Nekem most negatív csúcson van a tabletem, nem lehet bekapcsolni egyáltalán... Jöhetne már a JB mert ha az se segít akkor vinnem kell vissza.
-
XDModesty
aktív tag
Hát srácok nálam a tab eléggé lehalt amióta factory reseteltem. Az aksi mégrosszabb (konkrétan fel se lehet tölteni), és az sd kártyát dobálja. Most akarok romot frissíteni, de egyelőre nem megy. Aki már csinálta, a rockhip usb drivert hogy a fenébe kell felrakni??
-
XDModesty
aktív tag
A hibák ellenére 1 pillanatra sem bántam meg hogy ezt vettem meg. Egyszerűen imádom.
És remélem hogy szépen lassan megoldódik az a pár gond ami van.
-
XDModesty
aktív tag
Mit szopnánk már a nem létező supporttal szerinted?
Még így magyar suppportal is alig tudjuk a gondokat megoldatni.
Egyébként ja, 'készelnlétiben' van a tab, aztán random bekapcsol a kijelző az 'sd kártya leválasztásra került' értesítéssel, majd megint alszik tovább. A hang nem recseg, de nekem a régi rom van fent, nem mertem felrakni az újat a tapasztalataitok alapján. habár ennek köszönhetően az aksim ugye kalap szar, legalábbis amikor nem használom majdnem ugyanúgy merül mint használat közben. De a supportos arc azt mondta szerinte ezt megoldja a rom frissítés, amit ugye nem merek. Patthelyzet.
-
XDModesty
aktív tag
Nah mi a tök, most nyomtam 1 factory resetet (természetesen a mentéseim úgy ahogy voltak elvesztek
mert root nélkül csak az appokat lehetett lementeni. Most viszont néha kiírja h az sd kártya eltávolításra került, pedig működik. Ez most mi?
-
XDModesty
aktív tag
Melyik backup progit tudnátok ajánlani? Fontos hogy ne csak a programot mentse le, hanem a menteseit is. Titanium?
-
XDModesty
aktív tag
Na ez szuper, akkor jelenleg valaszthatok hogy az aksim szar vagy beakadozik a tab?
-
XDModesty
aktív tag
Na most direkt megneztem, semmilyen program nem futott, ennek ellenére az akkumulátor használat menüben a tab ébren szerepel végig. 8 százalékot merült 70 perc alatt úgy, hogy tényleg hozzá se nyúltam. Most akkor mi a fenét csináljak?
-
XDModesty
aktív tag
Nektek aksival hogy bírja a dolog? Azt hittem készenléti állapotban legalább 24 órát el fog docogni, de 13 óra alatt csontig merül úgy, hogy kb. 1-2 óra laza használatban volt. Vagy ez teljesen normális?
-
XDModesty
aktív tag
-
XDModesty
aktív tag
Van más is aki felrakta már az új romot? Megmaradnak az eddigi adataim és tényleg érdemes felrakni?
(egyébként imádom a tabletet, a laptopomat egész nap nem kapcsoltam be
)
-
XDModesty
aktív tag
15%nál dugtam töltőre, 1 óra töltés után 5%on van, mintha nem jó irányba haladna
-
XDModesty
aktív tag
A torrent kliens nálam teljesen kinyírja a rendszert, elképesztően belassul minden...
Nova3 játékot plz néézze meg vki, miért ír ki kompatibilitási problémát?
-
XDModesty
aktív tag
utóbbi kérdésem tárgytalan, szar a kábel amit adtak
-
XDModesty
aktív tag
Naakkor még1 probléma. Rádugom a laptopmra, és semmi se történik. Ez mennyire normális?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest