- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android szakmai topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cannahuana
csendes tag
válasz mandras81 #3248 üzenetére
A töltő nekem is kontakthibás, de már abban sem vagyok biztos, nem elösször fordul elő, hogy egész éjjel töltöm kikapcsolt állapotban és mikor bekapcsolom totál üresnek mutatja kikapcsol és mikor töltőre dugom ismét mire betölt már fullra töltött aksit mutat! Csinál érdekes dolgokat, de a csatlakozó is szar az tuti mert kicsit megmozditom már nem is tölt így töltés közben szinte lehetetlen használni
Ha megakarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidről!
-
ung.mario
tag
válasz mandras81 #3248 üzenetére
Ugyanezzel a hibával hívtam fel őket. Azt mondták, hogy postán küldjem el Miskolcra. Cetlire írjam rá a hibát és a címemet. Javítják és küldik vissza. Állítólag így a leggyorsabb.
Nem éltem vele saját hatáskörben javítottamTöltőt fogyasztásmérőbe dugtam és figyeltem, hogy tölt vagy sem. Amikor meguntam fogtam egy csavarhúzót és barbár módom "megigazítottam" a pozitív érintkezőt. (Fülhallgató csati felé hajtottam egy kicsit.)
A fülhallgató felől és az usb felől van 1-1 rugalmas negatív érintkező. Szétszedtem méregettem, de nem kontakthibás a csati. A töltőre tippelek, de lusta voltam másikat venni. Most tölt minden állásban, de már nem használom töltés közben.[ Szerkesztve ]
-
Cannahuana
csendes tag
Valaki valami ötlet az Order & Chaos Onlinet hogyan lehetne működésre bírni??? Vagy egyáltalán másnak is szarakszik vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen?
Ha megakarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidről!
-
ung.mario
tag
válasz Cannahuana #3253 üzenetére
Nekem az NFS MW csinálta a vondroid rommal. Jelenleg Fineless1.8-at használok ezzel megy. Ordert nem próbáltam.
-
ung.mario
tag
Tud valaki segíteni nekem? USB kamerát szeretnék használni a tableten. Goole-ben nézelődtem, de semmi használhatót nem találtam. Esetleg valami ötlet?
-
Gemil
tag
válasz ung.mario #3255 üzenetére
Ok, de melyik program tudná használni?
Konkrétan véletlenül a kezembe akadt egy genius kamera amit rá is akasztottam, de nem láttam sok értelmét, nem hiszem, hogy driver nélkül menni fog...Minden PC Gamer PC, csak nem mindegy, hogy a pásziánsszal játszol rajta vagy a Crysis 3-mal!! - iPhone 5S
-
zseko
veterán
Rendeltem egy ilyen usb hubot, egér+billentyűzetet rádugva tökéletesen működik egyedül az y-z van cserélődött fel ,de az ékezetek rendben vannak.
Rendeltem egy ilyen usb adapter to rj45 átalakítót is, ez is tökéletesen működik a tabbal Nem volt egy ezres, itthon meg 3-4000.
A többi rendelésem viszont, mint pl. az 5ml-es parfümszóró, nem kompatibilis a tabbal...
[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
PC Éden Kft
csendes tag
válasz b.daniel #3155 üzenetére
Kedves Dani!
Szeretnék reagálni az Általad említett problémára.
Amikor a géped behoztad, Te említetted meg nekem (és itt is leírtad), miszerint a gép root-olva van és nem gyári romot próbáltál meg rátenni, ezzel saját bevallásod szerint is elveszítetted a garanciát. Tökéletesen kiütötted a gép eredeti software-ét elérve vele azt, hogy már sem tölteni nem lehetett, sem USB-re dugva számítógéppel felismertetni. Magyarul, tökéletes féltégla volt. Ha Te innen ebből PDA-t tudsz csinálni, megemelem a kalapom. Illetve ha állítod, hogy meg tudod csinálni, nem értem, hogy miért hoztad be?
Abban tökéletesen igazad van, hogy a javítás áráról és módjáról nem egyeztettem Veled, ebben tényleg hibáztam. Mentségemre legyen mondva, hogy nem gondoltam, hogy egy ilyen drága készüléket nem akarsz megcsináltatni. Viszont van lehetőség az eredeti állapot helyreállítására, ezzel elejét vehetjük a problémáknak. Ha igényled, úgy a készüléket átveheted tőlünk nem javított formában, az eredeti alaplappal. Ekkor természetesen semmilyen költséget nem számítunk fel.üdvözlettel:
PC Éden Kft -
erikö3
tag
tudtok valami jó programot amivel lehet office fájlokat szerkeszteni,amiket én találtam csak nézni lehet
-
b.daniel
senior tag
válasz PC Éden Kft #3259 üzenetére
Valóban,teljesen igazad van.Csak kicsit morcos voltam mikor megkaptam a mailt az árról.De utána beláttam,hogy hülye voltam.Jövő héten megyek is majd a gépért,csak eddig nem volt keretem ,hogy kifizessem.Elnézést a kifakadasert.
Üdv,
Dani -
XDModesty
aktív tag
Semmi új szaftos rom mostanában?
-
XDModesty
aktív tag
Ti most melyiket használjátok?
-
doczyus
csendes tag
Szia!
Én a Kingsoft Office -ot használom.
Ha Access fájlokat is akarsz birizgálni, akkor a Database nevű appal tudod.
Ha használod a Windows-os Office-ból a OneNote-ot, akkor ahhoz is van androidos app, ami össze is szinkronizál az asztali verzióval oda-vissza.Illetve én használom még a Contacts+ appot, amivel meg tudom jeleníteni az Exchange címjegyzékemet :-)
-
erikö3
tag
lenne még egy kérdésem,valami olyan program még jól jönne nekem amivel fel vehetném a tab képernyőjét videóra (persze csak ha létezik ilyen,google nem volt épp segítőkész)
-
törölt tag
Screencast Video Recorder Demo
Root kell neki (sztem mindegyiknek). Nem tudom, mennyibe kerül a pro, mert nekem már nem mutatja az árat. De megéri, feltéve, hogy a demo fut a vason, mert ilyen tabon még nem teszteltem.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz ung.mario #3258 üzenetére
"Véletlenül" erre tévedtem és láttam a kérdést. Én mini PC -kben "utazom". Szinte mindegyik kétmagosban (MK808, Imito MX1, Measy U2C, stb.) ugyanez a chipset van. Sztem nézz körül az armtvtech fórumon, vagy Finless Bobnál. Ott fel vannak sorolva a tesztelt perifériák. Néhány webkamerával (leginkább Logitech) müxik a dolog. Én nem használok ilyet, mert a Measy -ben alapból van. De itt a fórumon, az MK808 topikban többen használtak ilyen webkamerát. Kérdezd őket a tapasztalataikról. Van köztük linux guru is, úgyhogy kernel szinten is megy a mókolás. Sztem a modulnak itt is működnie kell (már ha nincs benne alapból), és a programnak is, hisz az Android level megegyezik.
-
ung.mario
tag
-
erikö3
tag
hol lehet védőfóliát kapni erre a tabra?
-
csababarca
őstag
Töltőt hol lehet hozzá venni? illetve usb-n keresztül miért nem lehet tölteni?
iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
ung.mario
tag
válasz csababarca #3280 üzenetére
Például ITT vagy ITT. Ugyan azt kapod mindenhol. Vagy ha ugyanolyat akarsz mint a gyári: N101 charger
[ Szerkesztve ]
-
Tobika1
senior tag
Azért durva hogy a myaudio honlapján még nincs kint a gyártó által kiadott rom...:-(
Elég halott lett a fórum, mindenki eladta a tabot vagy mindenki elégedett ? :-)
-
erikö3
tag
én most megvagyok vele,de azért várom a 4.2-t
-
zseko
veterán
válasz Tobika1 #3282 üzenetére
Én is elvagyok vele, de az bolyamatosan idegesít hogy ilyen gyorsan merül, és állandóan ki-be kell kapcsolgatni. no meg a Vondroiddal van olyan gondolm, hogy fel kellett tennem egy screen filtert mert magától össze-vissza kattintgat, és se a fércbukon nem jó hogy magától likeolgatja ami neki megtetszik , se fórumba, hogy törölgetheti a posztokat meg ilyenek..
HR24.hu
-
erikö3
tag
én azt vettem észre hogy van olyan hogy reggel bekapcsolom megjelenik a kép de nem érzékeli az érintést
-
hdman
őstag
Még nekem is megvan a gép, de mostanában csak filmezni szoktam rajta. Romot mér régen nem baszkuráltam.
Sopron city :)
-
Tobika1
senior tag
válasz XDModesty #3286 üzenetére
Az a baj h nehéz eladni és kb 40-50 eFt -ot ér amiért nem tudsz most sem jobbat venni ilyen kategóriában 10 col 2 mag stb stb... :S szóval ezt már nagyobb befektetés nélkül nem nagyon érdemes eladni... De az biztos hogy ha legközelebb veszek akkor valami márkásabb dolgot veszek, bár 100 ezernél többet nem adnék érte... többet nem ér egy tablet szerintem, még az is sok érte...
-
ung.mario
tag
válasz Tobika1 #3289 üzenetére
Kiszemeltem magamnak a Galaxy note 10.1-et, az lessz a csere csak gyűjteni kell.
Nekem is összevissza kattintgat fineless .18-al. bekapcsoltam az érintés megjelenítését és a vissza gomb oldalán függőlegesen végigszórja. elkezdi, nyomkodja egy ideig 1perc kb aztán abbahagyja szép lassan. melyik a legjobb rom jelenleg? Screen filter mit csinál?
-
zseko
veterán
válasz ung.mario #3290 üzenetére
A screen filter sötétíti a kjelzőt. Gondolom szimplán a kép elé rak egy réteget aminek az átlátszóságát lehet állítani. Így este sem égeti ki az ember szemét a delej Hogy ettől miért szűnik meg a tab kattintgatási kedve nem tudom, de mindenesetre működik. Egyébként úgy vettem észre csak akkor kel életre ha túl világos a kijelző, pl netezésnél, de ha a weboldal vagy a program alapvetően sötét árnyalatú akkor annál nem csinálja.
HR24.hu
-
death.man
csendes tag
Valaki tudnál linkelni a vondroid 4.2 - 4GBos romot?
(vondroid-on egyelőre szerver hiba)
Köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest