- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cannahuana
csendes tag
Valaki valami ötlet az Order & Chaos Onlinet hogyan lehetne működésre bírni??? Vagy egyáltalán másnak is szarakszik vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen?
-
Cannahuana
csendes tag
válasz
mandras81 #3248 üzenetére
A töltő nekem is kontakthibás, de már abban sem vagyok biztos, nem elösször fordul elő, hogy egész éjjel töltöm kikapcsolt állapotban és mikor bekapcsolom totál üresnek mutatja kikapcsol és mikor töltőre dugom ismét mire betölt már fullra töltött aksit mutat! Csinál érdekes dolgokat, de a csatlakozó is szar az tuti mert kicsit megmozditom már nem is tölt így töltés közben szinte lehetetlen használni
-
Cannahuana
csendes tag
Sziasztok! Nekem is egy 1016DCC tabletem van ugyan azokkal a hibákkal amik itt a többségnek jelentkeztek. Most az utolsó rommal egész jól viselkedik, nem fagy a feloldó képernyőnél nem sípol nem világít be, de ugyan úgy merül mint eddíg ami idegesítő, de már megszoktam
Ennek ellenére szuper kis gép! Viszont amiért a földhöz tudnám b...ni az az, hogy a gyári 4.0 szoftverrel elindult és szuperűl ment rajt az Order and Chaos Online, viszont amióta lecseréltem mindegy milyen romot teszek fel nem indul el a játék elkezd betőlteni de még a bejelentkező képernyőig se jut el és kilép
Valaki segítsen és modjon valami okosat hogyan tudnám indulásra bírni!? Allwiner Mod-ot használok és manuálisan is probáltam már átírni a build.drop-ot de ugyan az a szitu!
Eddíg tölt be
kb. 3mp és ki is lép, semmi hibaüzenet csak kilép...
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- További aktív témák...
- iPad Air 2. 128 GB - HIBÁTLAN
- PocketBook Touch HD 3 (PB632) e-könyv olvasó, Spicy Copper színben, tokjában - kiváló állapotban!
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- iPad Air - 16 GB
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest