- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
FTamas2
csendes tag
Sziasztok! Vettem egy Myaudio 1008 tabletet. USB háttértárként akartam csatlakoztatni a pc-hez, de nem enged adatokat másolni a beépített kártyára, pedig a leírás szerint ez működik. A számítógép két meghajtónak látja, de csak a rendszerbe enged bele. Mit csinálok rosszul.
-
FTamas2
csendes tag
-
cronaldofunn
csendes tag
nekem volt ilyen tabom sebessége jó kijelző nagyon szép hd-s filmeket tényleg viszi ...... stb a bökkenő csak az hogy a megbízhatóság a béka ....... alatt van. Vagy 2-3 terméket vittem haza az extreme digital-től és mindnek akadt vmi hardware-es hibája :S egyiknek a jobboldali hangszórója nem szólt a másiknak amikor kedve volt vmi magas frekis hangon sípolt :S egyre még rámondom hogy pechem van de 2 már nem véletlen!!
vagy a myaudio-nak ilyen szar a gyártási technológiája vagy csak az extreme digital trükközik a termékekkel de egyik se jó jel a termékkel kapcsolatban. -
cronaldofunn
csendes tag
hejhó mindenkinek myaudioval kapcsolatba sajna én is csak panaszkodni tudok :SS 1 Myaudio 1016DCC-t vettem az extreme digital-nél és hibás volt, amit kaptam cserének az is hibás AKI TEHETI SZEREZZE VISSZA A PÉNZÉT MIHARABB!!!!!!!!! nem egy oldalt nem egy topicot olvastam róla és mindenhol csak azt írják hogy mi a baj vele a változás csak annyi hogy kinél mi hibás :S
-
Hobbbyt
őstag
válasz cronaldofunn #2057 üzenetére
A MyAudio-nak semmiféle gyártási problémája nincs.
Maximum a cimkéző gépük lehet, túl gyors..A 1016DCC valójában egy YuanDao N101-es csoda masina..
Ez a topik a 1016DCC-nek lett nyitva, tehát akik más cuccal rendelkeznek, legyenek szivesek oda írni, hogy mivel..
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.
-
Tobika1
senior tag
válasz cronaldofunn #2058 üzenetére
Nem véletlenül Loituma vagy? Már egy hétre eltíltották de mindig vissza regel vmi másik névvel. Ennek az embernek komoly baja van! Orvosi kezelésre szorul! Ez a készülék nem hardver hibás, hanem szoftver hibás, de a vondroidos rommal használható!
[ Szerkesztve ]
-
p0rn
tag
válasz ung.mario #2053 üzenetére
Általában a játék kalibrálja be a sensort az auktiális helyzet szerint(hogy tartod a játék indulásakor) legalábbis a speedx illetve a radio ball 3d nél így volt. Nekem 808DCC-n jobra balra ugrál g-sensor os irányításnál és azért mert az pontatlan benne ... Nem játékra van hanem képforgatás stb
Megbízhatóságom: http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic/keres.php?stext=p0rn&submit=
-
FTamas2
csendes tag
A beállításokban nem találok ilyet, hogy"háttértár engedélyezése", melyik menü pontban van? Amikor csatlakozok a pc-hez, megjelenik a zöld android logo és rá kell kattintanom egy gombra, hogy engedélyezem a háttértárként működést. Ekkor az android figura narancsszínre vált és a két megjelenő meghajtóból a rendszert látom.
[ Szerkesztve ]
-
krisztian112
senior tag
Én arra lennék kíváncsi, hogy a tableten ( 1008B, 1016dcc) van-e dedikált USB port amihez egeret billentyűt pendrive-t lehet kötni. Egyáltalán megoldható ez rajta valahogy? USB OTG kábelt adnak hozzá? Mert én csak akkor venném meg ha egér, billentyűt hozzá tudnék kötni valamilyen módon:d
Huawei P10 lite
-
Tobika1
senior tag
válasz krisztian112 #2070 üzenetére
Adnak hozzá OTG-t és megy vele a bill és az egér is! + pendrive meg külső vinyó is elvileg.
-
ung.mario
tag
Valakinél jelentkezett csíkozódás a képernyőn Vondroidnál? Néha jelentkezik pillanatokra. Sd dobálást nem lehetne megoldani kis piszkálással? Állandó tápfeszt adni neki? Érintő fantom-érzékelése nálam is jelentkezett 1x. Töltőről le és megszűnt. Azóta rendben.
-
To_Pet
tag
Sziasztok!
Tervezem egy ilyen tab vásárlását, de eléggé elbizonytalanodtam. Sajnos nincs időm végigolvasni a topicot, de bele-bele olvastam és sajnálattal tapasztalom, hogy nagyon sok gond van a cuccal. Valaki esetleg leírná egy összegzésben, hogy mik azok a hibák amik gyakoriak és egyértelműen a gép sajátosságai? Akinél hibás azok mikori vásárlások? Lehetséges, hogy csak az első szériákból valók ilyen rosszak? Az edigitalnál venném, ha venném. Róluk milyen tapasztalatotok van egy garanciális ügyintézés kapcsán?
Köszönöm előre is. -
Mbazsika
tag
Volt már vki, akinek sikerült a MyHelp-es számot felhívnia?
(Telefonon: +36-46-322-134)
Egész nap probáltam, vagy kicsörög és nem veszik fel, vagy foglalt -
Hobbbyt
őstag
Amire mindenképp számítanod kell, az JB alatti sípolás, gyors készenléti merülés, készenlétben a SD kártyát 15-20 percenként leválasztja.. de mikor ezt ki írja, felcsatolja.. majd 15-20 perc múlva megint le.. and so on.. aktív állapotban nincs bele baj. Ha rajta van a töltőn, nem lehet kikapcsolni, csak a resettel.
Ezek a típus hibák, amik mindenképp elkerülhetetlenek. (jellemzően a hangszorók se egyformán szólnak de ez olyan 50-50%)
Az összes többi hiba készülék hiba..
-
admin007
csendes tag
http://www.myaudiooutlet.eu
-
To_Pet
tag
válasz Hobbbyt #2080 üzenetére
Köszönöm szépen a választ. Ez eléggé kiábrándító. Mondjuk az SD kártya dobálás nem nagyon zavarna, mert nekem a 16 Gb beépített több mint elég. Azért 70 e forint nem kevés pénz, ahhoz hogy az ember egy ilyen megbízhatatlan cuccot vegyen. Így valószínűleg nem ez lesz a kiválasztott. Inkább gyűjtök egy kicsit és rámegyek a Nexus 10-re.
-
-
Hobbbyt
őstag
Szerintem egyeltalán nem megbízhatatlan a cucc.
Von droid rom és ha nem használod, ki kell kapcsolni. Ezzel a 2 dologgal lényegében ki küszöbölöd a 2 hibát.
Engem a JB nem vonz. Tehát sipolásom sincs.Mind ezek mellett, gyors a tab, a kijelzője igaz nem csúcskategóriás ips, de akkor is ips.. ami meg is látszik.
Ilyen Árban most még nem kapni ennél jobbat.. És hozzá kell tenni, hogy alapvetően nagyon minőségi érzés kézben tartani.Persze én is várom a Nexus 10-et de a Német 400€ árból ki indulva mire ide ér bőven 130-140Ft lesz. Ami kicsi sok.. Persze sokkal jobb is, de lehet hogy nem +70 ezerrel...
-
-
törölt tag
Én a 9.7 IPS plus -ra gondoltam, de most látom, hogy már kifutott és az általad említett lép a helyébe. Igen, a support az érdekes a dologban. Ugyanis náluk nem csupán kereskedelemről van szó. Ők fejlesztik a szoftvert itt, Magyarországon! Mielőtt bárki félreértené, nem vagyok a Concorde reklámembere, csak van CNS termékem, ismerem a hozzáállást.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
krisztian112
senior tag
Üdv!
Akinek Myaudio 1008B tabletje van, az írhatna, hogy mik a legnagyobb problémái az eszköznek, illetve mennyire elégedett vele. Ja meg egy fontos kérdés: Van e rajta rendes nagy USB csatlakozó, vagy adnak hozzá USB OTG kábelt? Köszi a választ!
Huawei P10 lite
-
Mbazsika
tag
válasz krisztian112 #2096 üzenetére
A legnagyobb probléma (nálam) az képernyő érzékenységének drasztikus változása, a supportnak jeleztem, ma beszélek velük újra.
Az USB csati mini USB, elvileg megy az OTG, töltőn kívül mást nem adnak a géphez. -
Tobika1
senior tag
Készül az új vondroidos rom
there is a v3.2.2 released for testing (only for supporters and firmware testers, public release will come later)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest