- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
Új hozzászólás Aktív témák
-
XDModesty
aktív tag
Tekintve hogy az sd dobálás bootloader ? probléma, nem hinném hogy egy főzött romban ez javítva lesz. Engem a készenléti merülés zavar igazán, ha az nem lenne (meg az hogy nem lehet torrentezni, talán ez idegesít a legjobban) akkor tökéletes lenne. SD-t én nem nagyon használok, elég a 16 giga.
-
Hobbbyt
őstag
Igazából milyen hátrányod van az sd dobálásból?
Mivel kártya nélkül is baromira merül a cucc készenlétben,.. így igazából, csak a 15-20 percenként felvillanó képernyő van. Én is kártyával használom, de már rá álltam, hogy ha tudom h 25-30 percnél többet fog pihenni, inkább kikapcsolom.. hogy ne merüljön
A torrentezés engem is zavar.. de az S2-őn is volt olyan rom ami úgy belassult tőle, hogy csak na..10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.
-
Tobika1
senior tag
-
Hobbbyt
őstag
Az alvó módot tedd fel 10-15 percre, és máris nincs gond..
Nekem csak egy meglévő 8 gigás van benne, de nem is tervezem a bővítést.. mivel hülye fat32 miatt úgyse fér rá nagy file.. inkább majd veszek egy méretes pendrive-ot ami jó lesz a Nexus 10-hez is.. Elvileg otg-n megeszi az ntfs-t is.
Sok filmet néztem már meg rajta, én nem tapasztam ilyet.. nyilván a más felhasználói szokások miatt.10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.
-
ung.mario
tag
Valakinek működik a NFS Most Wanted? betöltés közben kilép. Vondroid rommal.
-
Hobbbyt
őstag
válasz Tobika1 #2111 üzenetére
Mintha már valahol/valamikor próbáltam volna és a végeredmény az lett' hogy állandóan meg akarta formázmi az sd kártyát. Persze lehet, hogy rosszul emlékszem.
2x annyit egyértelműen nem ér. Viszont én hiszek a mesékben, bízok a lehetetlenben.. hogy 100-110e körül itthon is kapható lesz. Németben 400€ ami kezdő ár.. határeset na. Néha vágyok egy picit a jobb felbontásra.
Szerk: Nekem vondroid rommal simán megy a MostWanted. 1 hibát találtam eddig, a landroverem kerekének a textúrája kicsit hiányos. Net sajnos kell az indításához.. valami liszenszt ellenőriz.. bár nem valami hatásosan, szerencsére..
[ Szerkesztve ]
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.
-
nyúlkoma
csendes tag
válasz Hobbbyt #2118 üzenetére
és ezért kérsz 59 ezret...félelmetes.az életben el nem adod...jövő héten érkezik az Overmax 10,1'-os gépe. Tök hasonló tudással. Ára 54 körül lesz. Kitűnő Support! Ajánlom figyelmetekbe. Erre a gépre spongyát
vethettek. Sem Grincs, sem Te nem szabadulsz tőle....max. 35-40-es áron....híre van, hogy milyen tré. Remélem az Overmax ennél csak jobb lehet! Egyébként a My Audio 808-am gyönyörűen viszi a 32 gigás mt2-es FULL HD fil-t...Lesz mellé, egy jó Wifis Overmax. Mert ennek a 1016-os csodának az is kritikán aluli...igaz a 808u-asé is szar....de az 40-ért megérte így is.[ Szerkesztve ]
-
Hobbbyt
őstag
válasz nyúlkoma #2119 üzenetére
Tévedsz. Volt aki már 55-öt adott volna érte..
Ha a 808 megérte 40 ezerért akkor ez is megéri 60ezerért.
Aha, 54e. Külfödről, kétes garanciával.. a Supportjára is kíváncsi lennék. Ugyan olyan garázs cég mint a MyAudio.
[ Szerkesztve ]
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.
-
Tobika1
senior tag
válasz Hobbbyt #2120 üzenetére
Ez a Loutima osztódik? Birom azt hogy "híre" van, azért mert volt 2 ember aki fikázta. Jó nem 100% -os a tab szoftveresen (hardveresen bika) de ezekkel a hibákkal minden olyan célra használható mint akármelyik más tab. Az emberek nagy része aki ide írkál és fikázza egyszer sem volt a kezükben ilyen tab csak azért írja az okosságokat mert korábban olvasta a 2 jómadár írásait...
-
pacman789
aktív tag
válasz Tobika1 #2117 üzenetére
Én lehet kipróbálom, a sípolás mit jelent? 0-24ben van készenlétben? Vagy csak bizonyos appoknál?
Nekem néhe magasa frekvencián elkezd sípolni amikor készenlétbe teszem, de olyankor csak elindítok egy játékok megvárom, h betöltse és úgy nyomom készenlétbe és akkor már nekem nem sípol. Ha ez is ilyen akkor bírható, ha cserébe nem merül.
Tudsz linket adni? -
:AMF:
senior tag
válasz Tobika1 #2108 üzenetére
Nos, kipróbáltam, de semmi egetrengető extra nincs ebben a rom-ban. ("There are small bugs in previous firmware on video rendering. Also some duplicated app (gallery.apk) Not big improvement. That's the reason why it is a 3.2.2 and not 3.3")
Viszont a rendelkezésre álló tárhely méretét jelentősen csökkenti. A Vondroid fórumán már kérték is Tuen-től a 2G verziót.Észrevettem viszont egy érdekességet. Alacsony akkutöltöttségnél (15-16%) kezdtem el frissíteni (ami ugye nem ajánlott). Utána egyből töltőre dugtam, nem állítottam be rajta semmit, sem a wifit, sem a Play-hez a google fiókot. És a tab nem ébredt fel egyszer sem! (SD kártya sem volt benne.)
#2122: Van egy moderátort keresek topik. Oda lehet írni a Loituma gyanús emberekről (pl frissen regisztrált újonc). IP alapján csekkolják és kivágják a fenébe. Neki amúgy sincs már sok dobása, a legutóbbi duplaregért egy hétre már lapátra tették.
-
nyúlkoma
csendes tag
válasz Hobbbyt #2120 üzenetére
Nézz utána! Magyarországi forgalmazó cég. Itthoni garancia. Bizony! Én bevárom a jövő hetet. Ha csak kínai vonal lenne, nem lenne facebook-os oldala. Igen. 54 ezer. És vadiúj. Tuti, hogy nem sípol, és nem merül, és stb. Grincs barátod már 55-ért adja...a kutyának se kell ez a bikaerős gépetek! 55-ért sürgősen add oda!
[ Szerkesztve ]
-
Hanks77
csendes tag
Üdv. mindenkinek!
Amennyiben valakinek megmozgatja a fantáziáját egy bluetooth-os, touchpad-os billentyűzet annak ajánlanám az alábbi boardot. Hibátlanul működik az én 916dcc tabommal.
Ma vettem eddig nagyon megvagyok elégedve vele. Magyar android bill.-et kell beállítani.
Más: egyszerű root-ot, unroot-ot tudok, ha valakit érdekel akkor leírom.
[ Szerkesztve ]
-
Tobika1
senior tag
Bírom az ilyen embereket, ítélkezik közben még nem volt a kezében 1016 os tab...
Elmondanám neked hogy ez sem sípol! Van hozzá jó rom amivel jól használható!!! -
Hanks77
csendes tag
Volt nekem is 1016dcc-m a zúgáson kívül, más hibája nem volt, viszont az érintő része egy sávban kontakthibás lett a bal oldalon.
DE, ismétlem DE azért van a garancia, hogy ingyen cseréljék, ill. javítsák a készüléket. Ezeknek semmi baja hardveresen, csak szoftveres problémájuk van, ellenben a neves gyártóknál is előfordulhatnaknak hasonló problémák.
Sajnos türelmetlen voltam, és nem vártam meg az edigital-nál az új 1016dcc-t így elhoztam egy raktáron lévő 916dcc-t. Személy szerint jobban tetszett a 1016dcc, de ezzel is elégedett vagyok. Nem fagy le, nem indul újra, nem lassul be. Reggel óta használom kis szünetekkel 11%-on van az akksi. (Full fényerő, wifi, bluetooth)
Türelmesnek kell lenni szerintem, és hamarosan megszületik a javított ROM. Fikázni mindent lehet, de nem érdemes, mert hibák bármikor előfordulhatnak. Az a pár szerencsétlen akinek baja volt a tabjával, az meg nem jelent semmit.
Jó tablettázást mindenkinek.
Ezt a kételkedőknek írtam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Horgász topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Opel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs