Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibaimp
nagyúr
Korábban, évekkel ezelőtt TV-nél olvastam ilyenről, ha jól tudom, ahogy mozgattad a fejed, úgy tűnt 3D-snek a kép.
A cikkhez:
"Persze azt nem szabad elfelejtenünk, hogy nem egy konkrét, készülőfélben lévő termékről beszélünk, amit hamarosan piacra fognak dobni" --- akkor most ezt nem értem, ez akkor egy nesze semmi fogd meg jól termék, vagy mi?
-
Héraklész
senior tag
Milyen 3D-s megjelenítése van/lenne? Hogy éri el azt, hogy külön a bal szembe egy kép, külön a jobb szembe egy kép szemüveg nélkül?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témaindító hír
Aktív témák
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- Hardverfogócska a kertben
- Filmvilág
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Synology NAS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Parfüm topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G27F 27 FHD IPS 144Hz Gaming monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG curved Monitor 38 coll
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GQ50F-B FHD 165Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 27% - ÚJ Dell Alienware AW2725DF QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / Adaptive-Sync
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VP249QGR FHD IPS 144Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Licencek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 17 /iPhone17e / iPhone 17 Pro/ iPhone 17 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest