- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smiro
senior tag
Nem csak annak: ha állványra rakom az objektívet, távolról tudok fotót, videót indítani. Telefonra rakva valóban kijelző is, de 2 mpx, vagy eredeti méretben menti a telefonra is a fotókat az objektív memória kártyáján kívül. Például télen teraszra rakva madáretető elé rohadt jó képeket/videót lehetett készíteni, zoommolni, stb.
Sony telefonomhoz lehetett kapni olyan tokot, amire egyszerüen rá lehetett rakni az objektívet. Sajnos idővel elkezdett szétesni a tok, eltörni. Még az is megvan. -
Smiro
senior tag
Nekem is megvan a 100-as, és remekül illik a X14-re. A Mi8 kicsit szélesebb volt, a telefon tokot levettem, ha azt használtam. Mindenütt megbámulták még most is
Épp a napokban hasonlítottam össze a felvételeket, hogy érdemes-e foglalkozni vele. Esti képek voltak. A Sony színhűbb képeket csinált a lámpafényes szobában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hardcore café
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Alkoholista nevelde
- caplagi: Samsung S25 Ultra 256GB
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest