- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- VoLTE/VoWiFi
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Fotók, videók mobillal
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
idegen lény
addikt
válasz
Fancy-boy #13 üzenetére
Ami a lehető legrosszabb helyen van, ráadásul meglátni/megtalálni sem egyszerű, mert ugyanolyan színű (fekete), mint a telefon, gyakorlatilag használhatatlan. A Nokia 2660 Flip pedig nem Barbie Phone, pár dologban különböznek, még az árukban is.
-
Fancy-boy
addikt
"újdonság még, hogy a telefon oldalán van egy SOS hívógomb, amit megnyomva azonnal tárcsázza a mobil az előre beállított vészhelyzeti kontaktot"
Nem kötekedésből, (köszönjük a híreket) de az előző Nokia 2660 Flip is SOS gombbal futott. Pont Te tesztelted, Dani. Idéznék belőle:
"a ház jobb oldaláról, itt két gombot találni, az egyik a hangerőt állítja, a másik pedig SOS-hívást indíthat és SOS-üzenetet küldhet."Ez mégis miben lenne más?
Illetve a külső kijelzőről lőtt képen pedig tiszta szösz és ujjlenyomat az egész tükrös felület. Nem túl kívánatos így a teló.
Mondjuk arra tökéletes, hogy bemutassa a bevonat hátrányát. -
dkvfox132
újonc
Vajon miért HMD néven futnak az új nyomógombos telefonok, miközben egyelőre még használhatnák a Nokia nevet? A mobilpiac alakulását nem követő átlagos fogyasztóként nekem az lenne egy ilyen nevű telefonról az első benyomásom, hogy egy újabb három betűs kínai bóvli, eszem ágában sem lenne megvásárolni. A Nokia név viszont még mindig köztudatban van, és mindenki a gombos telefonokra asszociál róla.
-
idegen lény
addikt
válasz
vodrosjozsi #7 üzenetére
-
idegen lény
addikt
-
janeszgol
félisten
A musicok elég jó áron nyitnak. Sokkal drágábbra gondoltam még 4G nélkül is. A csengő, a beszédhangszóró és a mikrofon legyen nagyon jó minőségű és akkor látok benne lehetőséget.
Vacakul szóló telókkal tele a piac (ezek szinte mint Nokiák).Egy van, ami nem tetszik és az az OS. Bonyolult kezelésű, nem felhasználóbarát.
-
ddaydome
senior tag
válasz
vodrosjozsi #7 üzenetére
Amit te keresel az 20e felett van. Tényleg nem markàns az àrkülönbség. De van olyan, akinek ez is elég lehet. Például, ha van egy bolthálózat (pl. 80 üzlet) , ahova itodai tellefon kell, csak telefonàlàsra, ott màt nagyon nem mindegy a matek. Vagy munkàsoknak, hogy ne kelljen rà figyelni...
Szóval tényleg életképes lehet egy ilyen mobil. -
vodrosjozsi
addikt
Hát az azért baromi gáz 2025-ben, hogy nincs 4g pláne nincs WiFi direct....
Na meg, hogy muszáj hogy legyen microsd a birtokomban mert az a 16mb förtelmes. -
idegen lény
addikt
Én meg kerestem köztük a három nyomógombos mobilt.
-
-
Viktor77
titán
válasz
viragdani01 #3 üzenetére
Akkor reménykedjünk, hogy kaptok belőle.
-
Viktor77
titán
"de a minőségi hangzást is"
Ez mit takar?
-
ddaydome
senior tag
Nekem kifejezetten szimpatikus mobilok megfizethető áron.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- E-roller topik
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Autós topik
- Opel topik
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Egyedi ékszerdobozka
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest