Hirdetés
- Íme az új Android Auto!
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Karácsonyi telefonajánló 2023
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android szakmai topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
kbyte1024
addikt
Alin van már a russian verza. Kérdés van e rajta magyarnyelv....
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
-
Az valszeg már az újbeszél lesz.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
FireKeeper
nagyúr
értem én hogy senki nem használ 2-3 évnél hosszabb ideig egy telefont, de nem vagyok hajlandó elhinni hogy ez nem árt az akksinak.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 IV || Ultrawide & SFF masterrace
-
helixP
nagyúr
válasz
FireKeeper #5 üzenetére
Emberi jogod nem elhinni
"állítólag öt készülék is forgalomba kerül a nyugati piacokon" - Csak 5 féle al-brand? Xiaomi, tudsz ennél Te többet is
[ Szerkesztve ]
-
Füleske
addikt
Redmi Note 12 Pro Speed - et már itthon is árulják. Poco X5 Pro néven.
-
Gerybut
tag
válasz
FireKeeper #5 üzenetére
És ha árt ? 2 év alatt le megy 80%-ra , mi van akkor ? SEMMI, cserébe rádugod amíg mosakodsz és egész napra meg vagy.
Kolegám iPhone 12 minit nyomkod (), ami kb 20 W-al tölt, 1,5 év után 86% az a kis fos aksi.
Na ennyit errőlSonyEriccson R600, T230, K310, W580, LG GS290, Samsung Monte, Omnia7, Huawei Ascend Mate, Honor 7, Mate 10 Pro, iPad Pro 2020, RedMagic 6S Pro, iPhone 13 Pro, ?
-
-
Zozzy94
tag
Istenem de feleslegesek továbbra is az ilyen gyors töltések....
Ezek is majd púposodni fognak mint anno a Huawei-ek?
iPhone 12 Pro Max 256GB & iPad Pro M1 256GB Cellular
-
-
Zozzy94
tag
Anno rengeteg Huawei-t küldtünk be szervizbe ezek miatt a P20 és 30-as szériában. Jótálláson belül, volt amelyiket többször is. Nem hinném, hogy 6-8 hónapon belül a végét kellett volna járniuk a 40W miatt....itt meg ha jól olvastam 210W van már....
iPhone 12 Pro Max 256GB & iPad Pro M1 256GB Cellular
-
Hát a technika fejlődik.
Én csak ritkán használok 120W-ot, amikor mondjuk este nem tettem lassú töltésre az F4 GT-t.
Akkor reggel felteszem, és mire összekapom magam, megvan a szükséges nafta, tény örülnék egy állítható megoldásnak is.
EAGET 1TB SSD review - https://logout.hu/bejegyzes/graphics/eaget_s600_1tb-os_ssd_aliexpressrol_kihagyhatatlan.html
-
-oli-
aktív tag
1 éve használom a 11T pro-t, legjobb dolog amit telefonba rakhattak számomra. Ugyanolyan az aksi mint új korában. 99%-ban gyorstöltve volt. Pl: indulás előtt 20%, mert lefekvés előtt nyomkodtam, és nincs szabad konnektor az ágy mellett. Felkelve sem jut eszembe rádugni, mert kómás vagyok. Fogmosás előtt sikerül: 5 perc 20-ról 65%. Ezt nem tudja az egymillás alma sem. Kipróbálnám őket, de amíg nem fejlesztenek a töltésen, kösz, de nem. Ugyanaz mint a villanyautó, sokkal jobb györstölteni
[ Szerkesztve ]
-
Tudtam, hogy legalább egy "minek ilyen gyors töltés vagy felesleges ilyen gyors töltés" hsz-t fogok olvasni. Ezek soha egyetlen fejlődést, előrelépést bemutató cikk topicjából se maradnak el amióta a legelső telefonról megjelentek itt hírek, tesztek. Soha nem fogom megérteni miért zavar egyeseket mindig a több ram, nagyobb, kijelző, több processzormag, nagyobb kamerafelbontás, gyorsabb töltés, stb, stb tehát a FEJLŐDÉS? Ha rajtuk múlna akkor még mindig 3"-os, 128 mb ramos, 1 proci magos, vga kamerás, 4096 szín megjelenítésére képes csúcskütyükkel járnánk
Szerintem ez tök szuper! A gyorstöltésnek csak előnyei vannak. Több száz töltési ciklussal tesztelik ezeket a telefonokat mielőtt kiadják.
-
-
-
Szívesen venném ha Pro Plus érkezne hozzánk , na meg egy MA teszt is készülne róla .
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Füleske
addikt
És már el is avult ez a töltési sebesség, jön ugyanez a mobil 300 W - al is.
30 Amper, 5 perces tele töltés.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma 9,3 perc kell neki, hogy pontosak legyünk.
- Samsung S21 FE 6gb 128gb Android 11 Dual Független Szèp állapotú, 6gb RAM /128 GB ROM eladó.
- Honor 90 Lite
- Samsung Galaxy S22 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Garancia
- Samsung S20 FE 6gb 128gb Android 11 Dual Független Szèp állapotú, 6gb RAM /128 GB ROM eladó. cser
- iPhone 11 Pro 64GB Space gray (Akku 92%)
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest