MWC 2023: Kezünkben a Redmi, ami 10 perc alatt feltölt

9,3 perc kell neki, hogy pontosak legyünk.

Egyelőre Európában még nem kezdi árulni a Xiaomi a Redmi Note 12-es szériát, de egy darab ki volt állítva az MWC-s standon, méghozzá a 210 wattos gyorstöltésre képes Discovery Edition. Annyit még sikerült megtudni a Note 12-es sorozatról, hogy hamarosan érkezik és állítólag öt készülék is forgalomba kerül a nyugati piacokon, egyelőre azt nem tudjuk, hogy Magyarországra melyek és mikor érkeznek majd.

Redmi Note 12 Discovery Edition
Redmi Note 12 Discovery Edition [+]

A képeken látható Redmi Note 12 Discovery Edition teljes feltöltéséhez elég 9,3 perc, a 4300 mAh-s telep ennyi idő alatt szívja magát maximumra a 210 wattos töltőjével. Demó sajnos nem volt kiállítva, csak egy tablet, melyen videó ment róla, ahogy tölt a készülék. Ha csak öt perce van valakinek a telefonját tölteni, az is elég 66%-ra tápolni az akkut.

A műanyag hátlap üvegnek akar kinézni, úgy gyűjti az ujjlenyomatokat, mintha nem lenne holnap.
A műanyag hátlap üvegnek akar kinézni, úgy gyűjti az ujjlenyomatokat, mintha nem lenne holnap. [+]

A Discovery Edition rendkívül tükröződő, fényes műanyag hátlapján három kamera van, a főegység 200 MP-es, az ultraszéles 8 MP, és van egy 2 MP-es segédszenzor. A kijelző 6,67”-es OLED panel, elölről és oldalról teljesen átlagos Redmi mobilnak tűnik egyébként a Discovery, a fekete változaton egyedül a márkanév mellett elrejtett 210W felirat jelzi, hogy itt nem a standard modellel van dolgunk.

Ujjlenyomat-leolvasó a jobb oldalt, felül 3,5 mm-es csatlakozó és az infra sem maradt ki.Ujjlenyomat-leolvasó a jobb oldalt, felül 3,5 mm-es csatlakozó és az infra sem maradt ki.Ujjlenyomat-leolvasó a jobb oldalt, felül 3,5 mm-es csatlakozó és az infra sem maradt ki. Ujjlenyomat-leolvasó a jobb oldalt, felül 3,5 mm-es csatlakozó és az infra sem maradt ki. [+]

Hatvanlépcsős biztonsági rendszert használ a telefon, 3000 négyzetmilliméteres a hőelvezető rendszer, a GaN fali adapterben pedig három chip van, melyek egyenként felügyelik a 70 watt leadását. A telefon 8/256 GB-os kiszerelésben érhető el egyelőre, s csak Kínában, a kiállított darabon is kínai szoftver futott. Azt egyelőre nem tudták megmondani, hogy mikor érkezik Európába, így az is a jövő homályába vész, hogy mennyibe kerülhet majd. A kínai piacon 2400 jüanért árulja a gyártó, ez 137 ezer forint körüli összeget jelent.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés