- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Efreet
senior tag
válasz
spongyadani1
üzenetére
Van rengeteg más nyelvű könyv is (német, olasz, spanyol, stb.), még magyar is néhány, de azok nagyon ritkán kerülnek bele az ilyen 0-1 dolláros akciókba.
Ellenben magyar szerzők angol nyelven kiadott könyveiből sok van már ingyenesen is - pl. Jókai Mór művei.
-
Ez van: Kindle Keyboard 3G, Free 3G + Wi-Fi, 6" E Ink Display - includes Special Offers & Sponsored Screensaver (nincs jailbreak, Calibre van, de nem nagyon használom)
és ezek (tudom, gagyi a tartó, de nekem jól bevált eddig):
ez meg jön:
Tartalom: DIAról send to reader könyvek, kindle varázs könyvek, ingyenes amazonos könyvek, néhány megvásárolt amazonos, 0,99 USD daily offer könyvek, audible com-ról hangoskönyvek.
-
Efreet
senior tag
Nálam sincs semmi extra - egy saját gyártású tok van (szétvagdalt mappából keménypapír, szivacs és farmeranyag felhasználásával), ezzel könnyű szállítani, elég jól védi ha táskában van, és asztalra téve is jól olvasható. Emellett van egy ebayes vízálló tok hozzá, ha esetleg úgy hozza a sors, hogy szükség lenne rá
(párszor volt tesztelve fürdőkád-környezetben, ott bevált, nagyon jól zár)

Jailbreak nincs, 3G van, szoftverek terén a gépen Calibre, de felmásoltam rá ~1000 könyvet (túlnyomórészt ingyenesek), úgyhogy nincs nagy mozgás ilyen téren, maximum néha érkezik egy-egy újdonság, ha az Amazon boltban látok valamit ingyen (novellákat, kisregényeket szoktak akciózni heti szinten)
Emellett van pár kép is rajta, ha valaki épp meg akarja nézni, mire képes a kijelző - ezek közül van az egyik a képen. -
Kindlefeeder - mert raszoktam arra, hogy Kindle-n olvassam a kedvenc blogjaimat. Meg a Dilbertet, bar a vasarnapi stripeknek mar egy kicsit keves a felbontas.
Neopren tasak - mondjuk eloszor egy siszemuveg hordozozacskojat hasznaltam, igazabol az is jo volt, csak tul nagy.Azt hittem, annak idejen a K3-nal kiabrandultal a dologbol

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Asztalos klub
- Automata kávégépek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Karnyújtásnyira került a százmilliomodik PlayStation 5 leszállítása
- Xbox tulajok OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fotók, videók mobillal
- Asustor NAS
- További aktív témák...
- Eladó pár napos Apple Watch SE 3 GPS 44mm Midnight - 2 év iCentre garancia!
- Series/Elite V2 kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- PS5 / EDGE kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3050/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 féle ház!
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Új akksi! AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A3000 6G 1 év gar.
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(párszor volt tesztelve fürdőkád-környezetben, ott bevált, nagyon jól zár)