Hirdetés
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- 7600 mAh-s az aksi az iQOO új mobiljában is
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Efreet
senior tag
válasz
spongyadani1
üzenetére
Van rengeteg más nyelvű könyv is (német, olasz, spanyol, stb.), még magyar is néhány, de azok nagyon ritkán kerülnek bele az ilyen 0-1 dolláros akciókba.
Ellenben magyar szerzők angol nyelven kiadott könyveiből sok van már ingyenesen is - pl. Jókai Mór művei.
-
Ez van: Kindle Keyboard 3G, Free 3G + Wi-Fi, 6" E Ink Display - includes Special Offers & Sponsored Screensaver (nincs jailbreak, Calibre van, de nem nagyon használom)
és ezek (tudom, gagyi a tartó, de nekem jól bevált eddig):
ez meg jön:
Tartalom: DIAról send to reader könyvek, kindle varázs könyvek, ingyenes amazonos könyvek, néhány megvásárolt amazonos, 0,99 USD daily offer könyvek, audible com-ról hangoskönyvek.
-
Efreet
senior tag
Nálam sincs semmi extra - egy saját gyártású tok van (szétvagdalt mappából keménypapír, szivacs és farmeranyag felhasználásával), ezzel könnyű szállítani, elég jól védi ha táskában van, és asztalra téve is jól olvasható. Emellett van egy ebayes vízálló tok hozzá, ha esetleg úgy hozza a sors, hogy szükség lenne rá
(párszor volt tesztelve fürdőkád-környezetben, ott bevált, nagyon jól zár)

Jailbreak nincs, 3G van, szoftverek terén a gépen Calibre, de felmásoltam rá ~1000 könyvet (túlnyomórészt ingyenesek), úgyhogy nincs nagy mozgás ilyen téren, maximum néha érkezik egy-egy újdonság, ha az Amazon boltban látok valamit ingyen (novellákat, kisregényeket szoktak akciózni heti szinten)
Emellett van pár kép is rajta, ha valaki épp meg akarja nézni, mire képes a kijelző - ezek közül van az egyik a képen. -
Kindlefeeder - mert raszoktam arra, hogy Kindle-n olvassam a kedvenc blogjaimat. Meg a Dilbertet, bar a vasarnapi stripeknek mar egy kicsit keves a felbontas.
Neopren tasak - mondjuk eloszor egy siszemuveg hordozozacskojat hasznaltam, igazabol az is jo volt, csak tul nagy.Azt hittem, annak idejen a K3-nal kiabrandultal a dologbol

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tesla topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Mobil flották
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Honor Magic8 lite 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(párszor volt tesztelve fürdőkád-környezetben, ott bevált, nagyon jól zár)