- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati1979
veterán
válasz
filózoli
üzenetére
Nem arra írtam, hanem a mostani lejátszójára.

Természetes hogy jobb az iriver. Ez nem kérdés...(#145) maszekember
Pont, hogy az iriver a gyengébb hangminőség szempontjából. A méret miatti kompromisszum miatt vélhetőleg. Aki kicsibe akar jót az fizessen.
Azért ez eléggé túlzó szerintem. Ezekbe asztali lejászókhoz való dac van és brutális erősítő. (sokszor asztali erősítőket megszégyenítő teljesítménnyel. Szóval elég komoly a hardver. (be is linkelhetek erről írást. nem head-fistát persze)Szerintem az a csávó akkor halláskárosult volt, vagy 500 forintos fülessel használta. Azért szerintem jelentős különbség lehet. Komolyan már én is kíváncsi vagyok mekkora. Ha meglesz majd prezentálom.

#146) AGE-T
Az új iriver ugyanazt a dacot kapta mint a régi csak 2db-ot. Másrészt vannak hozzá extrák, hogy telefonáláshoz is használható legyen. Plusz nagy háttértár. Amúgy uaz mint a régi. Szerintem jóval gyengébb hangminőséget produkál mint az új hifiman, vagy az ibasso. Csak ezekért meg a kompakt méretért meg a kinézetért kérnek el rengeteg pénzt.
Az elődje meg állítólag hangminőség szempontjából elég gyenge eresztés lett.
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fotók, videók mobillal
- Battlefield 6
- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Dobozos formában is befutott az AMD 32 GB-os csúcs-Radeonja
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Path of Exile (ARPG)
- Posta, csomagküldés
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG Strix G16 Notebook! i9-14900HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- MSI Katana GF76 - 17.3"FHD 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - MAGYAR
- 2027ig GYÁRI garancia Lenovo V14 / Ryzen3-7320 / 8gb DDR4 ram / 500gb NvMe SSD / WIN11
- Moza R5 bundle +brake kit + formula es wheel eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3647
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3454, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest