Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- MIUI / HyperOS topik
- 4G-s verzióban is érkezik a Redmi Note 15 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
maszekember
aktív tag
"Az egyéb hardver meg szerintem ilyen termékeknél kicsit másodrangú szerintem."
Ebben teljesen igazad van,val'szeg csk annyira figyelnek ilyenkor a hangra,hogy "jól szóljon",de sok pénzt nem költenek rá (bár mondom,Cowonnál nincs sistergés,pattogás egyéb dac b@szakodás,tehát azért rendesen ki van ez találva,foglalkoznak vele,de nem élvez prioritást) .
Az a fura,hogy nekem volt már 8 különböző lejátszóm (A kis kínai pendrive-szerű,különféle Sony Ericsson telefonok,Creative Zen Touch 20 GB,Creative Zen,Creative Zen V Plus,Iaudio U5,Hifiman HM 601,és jelenleg a Cowon D2+) és vagy 20 különféle fej-és fülhallgatót összevásároltam,még többet meghallgattam,de még soha az életben nem voltam olyan elégedett a szettemmel,mint most.
Szerintem sikerült vmi nagyon ritkán kifogható egyezést találnom a kettőben, ez a PK2 a D2+-ra van teremtve egyszerűen. Precíz,részletező,dinamikus,pattogós,kiegyensúlyozott,tiszta hangzás- pont olyan,amilyet kerestem (sok ember nem szereti,mert elvileg basszus hiányos az egész,de nekem még egyszer nem tűnt fel) . Igazából azon most először gondolkozom,hogy ha a fülinek baja esik (minőségben szerintem ez a gyenge pont) ,akkor egy ugyan ilyet fogok venni megint,ami azért nagy szó

Új hozzászólás Aktív témák
- ARCTIC Liquid Freezer III 360 A-RGB Processzor vízhűtő
- Phanteks Eclipse P600S Black Számítógép ház
- Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz CL30 Vengeance RGB Grey AMD EXPO / XMP
- Iphone 16 PRO 256GB Titanium BLACK - Garanciás - Akku: 94%
- Esport Gaming PC (Intel i5-9400F, 32GB RAM, RTX 2060, 500GB SSD) Eredeti Windows11 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B460 i7 10700 16GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 8GB NZXT S340 fehér CM 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi