Hirdetés
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
Új hozzászólás Aktív témák
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
üzenetére
Az egész azzal kezdődött, hogy a VSD5 lehalt és tartalék fülesként csak az SE-215 volt kéznél (alapvetően csak a notebook mellé használom ha éjszaka játszom), és az SE-215, azért nem egy VSD5, de még a VSD2S is megszorongatja helyenként.
Itt határoztam el, hogy akkor ideje teljes szettet cserélni, jöjjön aminek jönnie kell.
Armatúrásból lett volna egy Shure SE535 LTD, amit eBay-ről rendeltem kb. az AK-val egy időben (full dobozos), egyetlen probléma volt vele, hogy teljesen fake volt (kamu kiegészítők, azok is hiányosan, ócska műanyag sorja a hangvetőcső végén, akkora sötét karakter + bassline mint a ház, vélhetőleg valamilyen low-cost basshead dinamikus driver rejtőzik hamisítvány belsejében), abból full refund lett persze, aztán az RHA mellett kötöttem ki, még anno a Cowon M2-ről is hallgattam a T10/T20-at és az tetszett, kényelmes volt.
Aztán az AK-val visszatértem még egy kör hallgatózásra és T20 lett a vége (kicsit féltem a fém háztól, hogy túl hideg lesz a retardált fülemnek, de a gyakorlatban teljesen jól elvagyok vele).
Majd ha rettenetesen felvet a pénz, akkor megyünk tovább armatúrára, de triple vagy quad rendszer lesz belőle minimum, esetleg hibrid armatúra + dinamikus kombóval, de addig még van idő, most élvezem ami van.
Meg őszintén szólva attól kicsi félek, hogy oké, hogy az AK + RHA most jól muzsikál, de feljebb haladva szépen tud fogyni a tolerancia is az eszközökből bizonyos felvételek után, és nem szeretném a kedvenc metál cuccaim 90%-át kukázni. Továbbá fontos megjegyezni, hogy armatúrás téren szűkösek az ismereteim, egy csomó mindent szeretnék még meghallgatni, mire kitalálom, hogy mi legyen a lehetséges utód az RHA után.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Steam Deck
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Futás, futópályák
- The Game Awards 2025 - Íme a nyertesek!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- Samsung A17 mobiltelefon
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- ÚJ HP Victus 15 - 15.6" FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 8645HS - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi