Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Nagyon jól néz ki a Nothing Phone (3a) limitált kiadása
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Garmin Venu 3 - testnevelés óra
- Nokia 6700 classic - folytassa, Nokia!
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- MIUI / HyperOS topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Milyen okostelefont vegyek?
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
Előző két évben indultam én is, és idén sem szeretném kihagyni de elég két esélyes a dolog
Van régebbről egy egyszerűbb házam, ami nem készült el teljesen, lehet ezt befejezem, végülis talán pont lenne rá idő, 1,5 hónap. Más gépházat idén nem nagyon terveztem, egy elképzelésem volt, de aztán azt félretettem, illetve egy másik, de az meg nem csak egy gépház, ezt remélem jövőre el tudom készíteni.
De biztos vagyok benne, hogy ezen a versenyen is remek alkotások fognak szerepelni, nézőként tuti ott leszek.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Bestbuy játékok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Futás, futópályák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux felhasználók OFF topikja
- iPhone topik
- Vírusirtó topic
- GTA V
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3917, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 128 GB SSD I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Series 8 Silver aluminum 45mm / e-Sim / 6Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Van régebbről egy egyszerűbb házam, ami nem készült el teljesen, lehet ezt befejezem, végülis talán pont lenne rá idő, 1,5 hónap. Más gépházat idén nem nagyon terveztem, egy elképzelésem volt, de aztán azt félretettem, illetve egy másik, de az meg nem csak egy gépház, ezt remélem jövőre el tudom készíteni.