Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Surda
tag
Ilyen bejáraton állásnál nekem néha bejött, hogy visszatolattam egy kicsit, talán olyan 10-20 métert, aztán megint előre, és erre elindult a szembejövő. Persze lehet, hogy ezek nem pont az általad vázolt okból kialakult helyzetek voltak.
Az egyik amcsi pályán olyan activity is volt, amelyikben először ugyanígy tolatnom kellett, hogy az "ellenfél" meginduljon, aztán a váltó előtt megint megállt. Nekem kellett átállítanom a váltóját, hogy továbbmenjen
De megőszültem, amíg véletlenül rájöttem... Szóval vannak érdekes hibák.Más: vajon kormánnyal irányítható a program? Az enyémet valamiért nem ismerte fel, pedig fasza lehetne azzal nyomulni

Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Keychron K4 vezeték nélküli mechanikus billentyűzet
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De megőszültem, amíg véletlenül rájöttem... Szóval vannak érdekes hibák.