- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Google Pixel topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Aktív témák
-
bbking
aktív tag
oxigénpalack! Mostmár vágom, csak eddig azt hittem, hogy ez ien multifunkciós izé, hogy a fájlcsereberélgetésen kívűl van pl olyan chat mitnt a chat pont hun! Szal nem tudom honnan, de ezt gondoltam... Sztem abból indulhattam ki, hogy haver a csajával folyton msn-en csetel vagymi és azt hittem hogy úgy működik, mint a chat pont hu, csak kicsit profibb. Nah szal mostmár tudom, hogy az msn nem olyan mintha a chat.hu-t és az icq-t és a mirc-et vegyítenéd, hanem hasonló, de nincs cset. Szal értek mindent és bocs a kérdőjelekért, de felba...dtam...
-
bbking
aktív tag
Namost ok. Kicsit lehiggadok... Szal így csak akkor csetelhetek valkivel ha tudom az emilcímét??? Mivan akkor ha én egy műszaki embert keresek, aki ért az audikhoz pl, és szeretnék kérdeni tőle valamit?? Vagy mi van akkor ha csajozni akarok, vagy bármi?? Szal olyan szinten nem műkszik a dolog, hogy van egy csomó username és rákattintok, hogy kivel akarok csetelni??
-
bbking
aktív tag
Nagyon kezdek kijönni a sodromból! Valaki írja már le érthetően hogy hogy lehet az msn nevű szuper programmal csetelni magyar arcokkal! Nagyon szépen megköszönném!
Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- BMW topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okos Otthon / Smart Home
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- Xbox Series X|S
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Hisense LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest