- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Android szakmai topik
Aktív témák
-
bbking
aktív tag
oxigénpalack! Mostmár vágom, csak eddig azt hittem, hogy ez ien multifunkciós izé, hogy a fájlcsereberélgetésen kívűl van pl olyan chat mitnt a chat pont hun! Szal nem tudom honnan, de ezt gondoltam... Sztem abból indulhattam ki, hogy haver a csajával folyton msn-en csetel vagymi és azt hittem hogy úgy működik, mint a chat pont hu, csak kicsit profibb. Nah szal mostmár tudom, hogy az msn nem olyan mintha a chat.hu-t és az icq-t és a mirc-et vegyítenéd, hanem hasonló, de nincs cset. Szal értek mindent és bocs a kérdőjelekért, de felba...dtam...
-
bbking
aktív tag
Namost ok. Kicsit lehiggadok... Szal így csak akkor csetelhetek valkivel ha tudom az emilcímét??? Mivan akkor ha én egy műszaki embert keresek, aki ért az audikhoz pl, és szeretnék kérdeni tőle valamit?? Vagy mi van akkor ha csajozni akarok, vagy bármi?? Szal olyan szinten nem műkszik a dolog, hogy van egy csomó username és rákattintok, hogy kivel akarok csetelni??
-
bbking
aktív tag
Nagyon kezdek kijönni a sodromból! Valaki írja már le érthetően hogy hogy lehet az msn nevű szuper programmal csetelni magyar arcokkal! Nagyon szépen megköszönném!
Aktív témák
Hirdetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest