Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Apple iPhone Air - almacsutka
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kepeszt
tag
hogyan lehet a sata vinyót életrekelteni ebben a lapban?
-
gforce9
csendes tag
Köszi a tippeket mindenkinek. Az író most ment vissza garba, ugyanis másik alaplappal is lett próbálva. a probléma ugyanaz. Remélem garban meg tudják oldani, mert ha rendkívül agresszív tudok lenni
))
Egyébként a probléma szerintem is szoftveres. A kábelcserével természetesen próbálkoztam de semmi. Majd a garosok megmondják mostmár mert én mindent ami egy felhasználótól elvárrható elkövettem - sőt tán többet is
Én azok közé tartozom akiknek nem tudják beadni azt a boltban hogy fizikailag jó a cucc oldjam meg a szoftveres dolgokat.
)) A jól működő áruhoz adjanak akkor jól működő drivet biost, vagy amit akarnak
oldják meg. Már lassan tényleg tele van vele a t*k*m, hogy én szívjak egy cuccal napokat, mert nem akar összeférni 2 szoftveres cucc 
-
Manitou
veterán
-
zso73
veterán
Szerintem még az IDE kábel is lehet gond! Én már jártam kábel miatt így! Szvsz próbáld ki másik kábellel!
-
Old Death
senior tag
ha az alaplapi ide vezérlő fent van és így nem működnek a lapodban ill. másik lapra rádugva rendesen végzik a dolguk akkor a gond a lappal van... vidd vissza
meg az lenne a jó, ha az érintett eszközöök is ott lennének.. helyben teszt meg minden 
a keresőt nem arra írtam, h el kéne olvasni... hanem arra, h van ilyen lappal foglalkozó totyik és ott is feltehetted volna a kérdésed
-
Old Death
senior tag
legközelebb kérlek használd a kerestőt:
Bővebben: link
Bővebben: link
ha ez a második ugyanilyen lap ami nem működik rendesen akkor vszínű széria hiba lehet.. haveromnak is MSI lapja volt.. ő is boldogan hazavitte 3x és 3x vissza is vitte... ha minden driver fel van rakva hozzá és a probléma még fent áll... akkor vidd vissza.. abból gond nem lehet.. persze az lenne a legegyszerűbb, ha az egész házat vinnéd, h a problémás perifériák is ott legyenek
Sok sikert! -
gforce9
csendes tag
Üdv mindenkinek lenne egy sürgető gondom.... mivel még a 3 napos gyors cseregarom megvan, ha tudtok segíteni gyorsan az iszonyatosan jó lenne

Tehát a probléma....: MSI K7N2 Delta - LSR alaplap az újfajta ami már ismeri a Sempront fejből.
...szóval xp install...xp felteelpszik de itt jönnek a gondok, ha már kész az oprendszer és beteszek egy lemezt felpörög, utána a rendszer fagy.
Ezt a hibát eddig Plextor dvdíróval és LG 52x cdolvasóval produkálta.
pioban a plextor elindul és működik.... de az lg sehogy se akar... bios minden eszközben a legfrissebb.... mégse hajlandóak együtt dolgozni... ha valaki ilyen problémával találkozott és sikerült megoldania akkor pls segítsen. Jah ez a 2. alaplap a hiba ugyanaz, tehát nem alaplap hiba, hacsak nem szériahiba, de ezt az MSI-nél nehezen tudnám elképzelni... jah és a plextor is és a lg is működik más gépben hibátlanul.
Előre is köszi
Gforce9
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair VENGEANCE RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - EXPO - 120 hó garancia
- G.SKILL Flare X5 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 99 hó garancia
- Corsair Vengeance White RGB 2x16Gb 6000 cl36 bontatlan/új eladó (XMP/Expo)
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
))
oldják meg. Már lassan tényleg tele van vele a t*k*m, hogy én szívjak egy cuccal napokat, mert nem akar összeférni 2 szoftveres cucc