Hirdetés
- Mobil flották
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Macrodroid
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Realme GT 2 - aláírjuk
Új hozzászólás Aktív témák
-
rATdrAgOn
senior tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
Kicsi?
Inkább ég és föld!
A wind-é használható, az eee-é még mindig nem, hiába lett nagyobb a kasztni.
A winden tudok gépelni, az eee-n is, ha nagyon muszáj, de negyed óra után kezd fájni.
Marad a wind.
(Igaz, ha a Sony csinál egy tényleg netbook árazású vaio-t lehet, hogy elcsábulok, de a wind akkor is jó lesz vésznotinak.
)Egyébként én is csak akkor kapom elő a windet, ha olyanom van, igazából az is elég, hogy van, nem az életem szerves része, elvégre csak egy vacak pc az is. Igaz, annak kicsi, nem búg és elfut rajta a MakkOS mellett az AROS is.

-
rATdrAgOn
senior tag
válasz
Tanker21
üzenetére
Attól függ, hogy mekkora a kezed.

Egyébként - szerintem - maximálisan elegendő bármire, ahol nem kell sokat számolni. Arra gyenge.
Egyébként egy M$ Office-al, vagy OpenOffice-al teljesen jól elboldogul, jól pattog, meg ilyenek... ami zárlat, az a 3 cellás akksi életképessége, jó esetben max 3 órát viszi el a kis szüttyöt. Nekem az eddigi rekordom 3 óra 40 perc volt, igaz akkor csak drótos lanon, kikapcsolt kijelzővel dumpot rögzítettem a kis genyával. Bekapcsolt wifivel és minimumra állitott kijelzővel jó eséllyel meglesz a három óra - nekem konkrét rekord 3 óra 10 perc.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- LG LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- Mobil flották
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Arc Raiders
- Idén télen jön a most bemutatott Metro 2039
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xbox tulajok OFF topicja
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- További aktív témák...
- (BANKMENTES, RÉSZLETFIZETÉSSEL) ASUS/DELL/ LENOVO - CSÚCSKATEGÓRIÁS LAPTOPOK AZONNALI KÉSZLETRŐL!
- Lenovo Thinkpad L490,HD,14",i5-8365U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- ASUS ROG Zephyrus G15 (2022) Ryzen 7 6800HS / RTX 3060 / 40 GB RAM / 1 TB SSD / QHD 165 Hz
- Apple Macbook Pro 14 M4 Pro eladó! 24/512GB 12C/16C, 100%/83Ciklus Apple Care+ 2027.03.10-ig
- Apple Macbook Pro 14 M3 8/512GB 8C/10C 83 ciklus/100% eladó! Patika, 12 hónap bolti garancia!
- Apple iPhone 17 Pro 512GB & 1TB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Samsung 870 QVO 8TB Sata 2.5 SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 14 Pro 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest