Új hozzászólás Aktív témák
-
Dark KillerX
addikt
válasz
bakerman89 #634 üzenetére
Nekem alapfeszen megy ennyit egy Yorkail [link],pedig ezek még jobban válogatósak,ja és a ramok is 800Mhz-ek.
-
Dark KillerX
addikt
válasz
bakerman89 #631 üzenetére
Jók ezek az MSI-k nagyon is.
-
Dark KillerX
addikt
Nem kell nekem Asus
,marad az MSI,amúgy én is a ramjaim miatt nem bírom húzni a procit,mert múltkor 455FSB-nél(~910Mhz ment a ram) is simán ment a proci alapfeszen,de mikor ráküldtem egy Prime95-öt egyből elhasalt .Azért a 800Mhz-es ramjaim,így is jól bírják a strapát : 430FSB mellett mennek 860Mhz-en 5-5-5-15 időzítést.
-
Dark KillerX
addikt
válasz
bobalazs #612 üzenetére
Nekem jól megy a lap,mert a mostani q8300-om elég jó tuning proci,legalábbis a yorkfield-es tagok alapján,így a deszkámmal 455FSB-n is stabil.Amúgy ítt egy teszt a lapunkról [link] ahol elég jól értékelték.Amúgy nálam a deszka BIOS frissítés után lett jól tuningolható,mert a gyári BIOS nem engedi állítani a feszültség értékeket.
-
Dark KillerX
addikt
válasz
szuhanszkin #606 üzenetére
Nem tudom mért,de az én P35ós lapom is csinálta amíg az E5200-es proci volt bent,nem értem,azonban amióta a Q8300-as proci van bent,pöccre indul.
bobalazs Én sem tudom/tudtam visszavenni a vcore-t egy szikrányit sem(E5200/q8300).
-
Dark KillerX
addikt
Minimál tuning egy Q8300-al egy MSI P35 Neo-ban.[link]
-
Dark KillerX
addikt
Srácok szerintetek mindenféle gond nélkül felfér az MSI P35 Neo-F-s lapomra ez a hűtő,mert jövőhéten érkezik.
[link] Asus V60
Válaszokat köszönöm előre.
-
Dark KillerX
addikt
válasz
BrandonXXV #482 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest