- Telekom mobilszolgáltatások
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
derdevil82
csendes tag
válasz
Balázs1986 #17308 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a segítséget!!!
Úgy tűnik hogy sikerült megoldani a problémát, és ezért örök hálám!!!!!!! -
derdevil82
csendes tag
válasz
Balázs1986 #17306 üzenetére
Sziasztok.
Leszedtem egy driver arról az oldalról, de meg kell hogy mondjam hogy nem vagyok biztos benne hogy jót!?
Mert hogy amikor telepíttetem ki írta hogy nem jó!
Ennek oka az lehet hogy nem beszélem az angolt meg hogy nem vagyok egy számítógép zseni!!!Ha lehet kérnék egy linket, hogy elkerüljem az ilyen problémákat.
Előre is köszönöm a segítséget:
-
derdevil82
csendes tag
válasz
derdevil82 #17301 üzenetére
Sziasztok.
Elvittem a gépet egy hozzá értő emberhez, és azt mondta hogy az Nvidia driverekkel van gond felrakót rá vagy nyolc darabot és egyik sem futott rajta, de a legtöbb gond az volt hogy igazság szerint nem is talált windovs 7
hez 32 bites kompatibilis drivert.
hardveresen ütköztek valamiért mondta nekem. -
derdevil82
csendes tag
válasz
Balázs1986 #17300 üzenetére
No ez nem túl jó hír mert hogy új rendszer van a gépen.
mert hogy az volt a problem az XP vel hogy már nem csinálnak hozzá frisitéseket, -
derdevil82
csendes tag
válasz
Balázs1986 #17298 üzenetére
Köszönöm, sajnos nem vált be.
azt csinálja a gép hogy nem tölti be a windivs 7 et, nem tud elindulni,
úgy hogy csökkentet módban törlöm a frisitést és akkor elindul nagy nehezen vonszolja magát a gép. -
derdevil82
csendes tag
Jaj majd elfelejtetem 32 bites windovs 7 van a gépen.
-
derdevil82
csendes tag
Sziasztok szeretnék segítséget kérni az MSI EX600x 253hu gépemhez.
Az a gond vele hogy nem tudom össze kötni S video kábelen keresztül a tévével amióta xp helyett win 7 profesional van rajta.Azt mondták nekem hogy azért nem mükszik mert a win hét alapbol kezel minden drivert és ezért nem kell felrakni neki a gyári drivert, de sajna mivel nem működik ez az opcio rajta, ezért fel kéne rakni a gyári win7 hez tartozó drivert. a véleményetek érdekelne, na meg a megoldás is és ha az a megoldás jó! hogy felrakjam a win 7 hez tartozó drivert akkor kérlek agyatok egy linket nekem ahonnét le tudom tölteni azt.
-
derdevil82
csendes tag
Szervusz Kali nagyon köszönöm szépen a leveledet, és ha nem gond szeretnék még egy kis segítséget kérni tőled, mivel én nem vagyok egy számítógépes zseni.
Ha tudnál nekem küldeni egy linket ahonnét le tudom tölteni ezt a uaa (universal audio architecture) mshdqfe -> win2k_xp -> us -> kb888111xpsp2.exe
Azt nagyon meg köszönném neked.
További szép napot neked, szervusz. -
derdevil82
csendes tag
Sziasztok
Szeretnék egy kis segítséget kérni, ha nem gond?
Van nekem egy MSI EX600X-253HU
És volna vele egy olyan problémám, hogy miután újra rakom rajta a rendszert, az lehet gyors vagy lasu NTFS telepítés! Csak azért írom ide ezt is, mert atoll tartottam hogy telepítés közben a Windows követ el hibát de szinte kizárt mostmár hisz eddig müködöt rendesen.
Na azt akarom ki motyogni belőle, hogy amikor dobálom fel rá a drivereket akkor a hd audio drivernél ki írja azt nekem, hogy ezt a hang eszközt nem lehet telepíteni. Ő ugyan az a kis ikon megvan a jobb alsó sarokban, ahol be tudom állítani, hogy miien helységben vagyok, meg hogy miien hangzást szeretnék meg ilyesmi! De az az ikon, nincs meg amivel a hangerőt, tudom alítani!
És már annyiszor ujjra raktam a gépet, hogy az már szinte fáj, de nem tudok vele semmit sem kezdeni több, mint egy éve meg van a gép és eddig egyszer kétszer fordult csak elő ilyesmi vele, de mindig meg tudtam oldani az ilyen problémát csak most nem, megy, és már nem tudom, hogy mit kezdjek vele!
Én egy sp-2 ess Windows xp profesionált hasznáok mert ez jött be nekem eddig a leg jobban, próbálkoztam már a windovs 7 el meg ilyesmikkel, de azok nekem még nem elégé kiforrtak sajnos.
Előre is köszönöm a válaszotokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- 27% Számlával! HP EliteBook 845 G8! Ryzen 5 PRO 5650U, 16GB RAM, 256GB SSD
- Apple Macbook Pro 14" / M4 Pro / 24GB / 512GB / Asztrofekete
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest