- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nhorbee
aktív tag
válasz
_stick_ #16289 üzenetére
Nekem anno középsulis fizika tanárom mondta, hogy egy mérés nem mérés (vagy egy sör nem sör... kinek mi a szimpatikusabb
). Egy format C után újraraknám még egyszer a rendszert. Tanácsos mindenféle földi jótól mentes win-t feltenni. Ha friss, driver-mentes windows is ugyanezt produkálja, akkor hardver hiba is elképzelhető.
Ha a friss rendszer egy kis "teszt" után stabil, akkor szépen egyesével fel kell pakolni a drivereket és lesni, hogy melyik nem tetszik neki. A wifi probléma valószínűleg driver hibára vezethető vissza, azért dobálja el meghajtó programot.
Sok sikert.
bitum3n: Körül kell nézni. Szerintem újat már nem fogsz találni, esetleg külföldi oldalakon (ebay, amazon). Ezek a procik már nincsenek gyártásban, de cáfoljatok meg. Én is hardveraprón vettem az intelem, de tökéletesen működik. Persze nem akarok semmit rádtukmálni. Nézz körül, hátha van még valahol új.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPad topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Bivaly erőmű Lenovo P1 G3 (Core I9 8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) MAGYAR laptop eladó!
- TUF A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- ThinkPad T16 Gen2 16" FHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Precision 7710 17,3" Laptop , i7 6820HQ , Quadro M4000M 4GB , 32GB DDR4 , 512GB SSD
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest