Hirdetés
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- EarFun Tune Pro - a család mindent tudója?
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G - nagy ügy
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én még ezt találtam..
Mindenkinek: Akkuhasználat: Nem kívánom, hogy visszakeresd, de kábé 15-20 oldallal ezelőtt leírtam részletesen, hogy hogyan bánjunk az aksikkal. Az első bekapcsolásnál formázzuk (12h-át konnektoron, aztán amíg magától ki nem kapcsol járatni)x3. Ha ez megvan, akkor jöhetnek a mindennapok: Ha már töltőre rakjuk, akkor töltsük fel 100%-ig. Ha lemerítjük, akkor legalább 30%-alá, mielőtt töltőre rakjuk. Ha vélhetően sokáig konnektorról akarjuk használni a gépet, akkor vegyük ki a gépből az akksit(vannak olyan modellek, amelyek töltésvezérlővel működnek, ezt általában feltüntetik az útmutatón vagy feltűnhet onnan is, hogy a gép lába az akksin van). Ha nagyon sokáig(hónapokig) akarjuk csak konnektorról használni, akkor úgy vegyük ki a gépből az akksit, hogy durván 40-50%-on van töltve, mert így romlik a legkevésbé. Ha sokáig a polcon van(már néhány hónapja), akkor tegyük vissza a gépbe és merítsük le, aztán töltsük fel, végül 40-50%-on hagyva vegyük ki és tegyük vissza a polcra. Nagyjából ennyit érdemes tudni. Ezenfelül még van un. kalibráció is, ha úgy érezzük, hogy hamar 1%-ig merül feltöltés után a gép (ezt majd később, vagy kérésre).
Remélem hasznos információkkal szolgáltam. rolleyes.gifludsimon egyébként nem miattad irtam. Csak gondotlam megkérdem...
De akkro ha benen van az aksi és 100% osan fel van töltve akkro is használja za aksit (is?) amikro hálozatról meg.. ezek szerint...
akkro ezekre azért majd jó lesz figyelni...
Egyébként ha nincs a laptopban aksi és nincs árram forrásra sem rákötve pl hálozat, akkor nem lesz adatvesztés valamilyen téren? gondolom ez csak hosszabb idő után álhatna fent..
Új hozzászólás Aktív témák
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Hobby elektronika
- Honda topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/512 FHD+ Intel Iris Xe
- ÚJ DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-12700H 16GB/512 3050Ti Touch UHD+ /1,5 MILLIÓ/
- ÚJ DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-12700H 16GB/512 NVIDIA RTX 3050Ti /1 MILLIÓ/
- ASUS TUF Gaming Laptop GTX1660Ti
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés Asus Rog Strix G814J Gaming
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest