- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ludsimon
veterán
válasz
KillHates #11372 üzenetére
Kicsit módosítottam a saját hűtőpadomon.
Külső tápról üzemeltetem, 5V ugye az USB, 6V-ot adok neki most, többet nem merek, de így is gyorsabban pörög.Azért mert 5m-es erősítős USB hosszabbító kábellal van összekötve a nyomtató, és állandóan megszakadt a kapcsolat.
Azóta ismét tökéletes!
-
Laraxior
titán
válasz
KillHates #11332 üzenetére
nekem nem azzal van gondom hogy nem megy a Crysis, hanem hogy ez a tetű bill. mindig beszaggat
lehet USB-s bill. kellene és nem ilyen átalakitóval szarakodni
vagy ez lehet gond egyáltalán? de minden játékban
a laptop klavit meg nem akarom verni, meg nyúzni se...eddig elég szép állapotban van
-
-
ludsimon
veterán
válasz
KillHates #11252 üzenetére
Látom te nagyon vágod ezeket a hardveres cuccokat.
Most, hogy láttad az MSi szívét mi a véleményed az MSi-ről?Nekem a GX720-as nagyon tetszik, ilyet is szerettem volna venni, csak lebeszéltek az MSi-ről a "Milyen notebookot vegyek?" topicban. Azt mondták vagy HP, Dell, vagy Lenovo.
-
ludsimon
veterán
válasz
KillHates #11250 üzenetére
Szétszedve 100%-ig még nem volt, de nem is merem bevállalni.
Hátul a lemezeket csavarozgattam le eddig. Tegnap volt rendesen kitakarítva, kiporszívóztam 1600W-os porszívógéppel (jól szív), a porfogó rács viszont megfogta a nagyobb szöszöket azokat pedig tűvel piszkáltam ki.
Proci nem volt újrapasztázva még soha.
Elakadtam ott, mikor kicsavartam a procihűtőbordákat tartó csavarokat (4db rugóval erősített) és nem akar lejönni. Pedig nagyon szeretném újrapasztázni.Látom te ismered a Clevo-kat volt már vele dolgod?
-
ludsimon
veterán
válasz
KillHates #11242 üzenetére
Végre valahára aki ismeri a Clevo-t.
Most le van szedve az aljáról a takarólemez, így 47 foknál megáll, de a HD Sentinel így is sárga (Túlmelegedés-t jelez).
Megemeltem a seggét a laptopnak, így remélem megáll 46 fok alatt, mert az még zöld jelzésű. Majd 2 óra múlva végeredményhirdetés.
Most nem állok úgy anyagilag, hogy beszerváljak egy ilyen hűtőpadot, majd a következő hónapban. Addig is remélem, hogy most így nem lesz vele probléma.
U.I.:
Mondjuk azt hozzáteszem, hogy ez a laptop fél éve apám használta és ő nem nyomta napi 18 órában laptopon.2 hónapja van nálam a laptop és én rendesen küldtem neki. Napi 17 órában üzemel a gép. Volt 3x olyan nap, hogy 48 órán keresztül ment, mindenféle odafigyelés nélkül.
-
ludsimon
veterán
válasz
KillHates #11215 üzenetére
Szóval akkor a Dell 17-es modelljei anyagból készültek, nem valami vacakból.
Az a legjobb ha külön van a venti.Én is a laptopomba most veszek egy PCMCIA-os hűtést, mivel mindig kb. 17 óra üzemidő után elég forró az alja a laptopnak, ami sejtésem szerint a vinyó lesz az. Az Everest 50-62 C fok között jelzi, terhelésnél szerintem már sok a 62C fok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest