- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
Aktív témák
-
LukE
veterán
válasz
Satan-Claus #19 üzenetére
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
;) -
LukE
veterán
válasz
Satan-Claus #13 üzenetére
Sacrifice-t 1 piros videókártyával együtt kaptad? Mert lehet, hogy az a baj:DDD Más ötletem nincsen tényleg :DD
-
LukE
veterán
válasz
Satan-Claus #10 üzenetére
:))
5:Coolink H1T, dupla venti, réz az alja. 36,8Db:))
Ha befejezted, kapcsold vissza a raidet, és felejtsd el a tuningot:((( -
LukE
veterán
válasz
Satan-Claus #3 üzenetére
Nekem sima kt3 ultra-ARUm van, tényleg mi a különbség a ulra és az ultra2 között?
Hanggal próbálj meg más drivert, de komolyan, nekem is pattogott, meg pl. behallatszott a scrollozás. Most nem.
Télapó: A raides nemtuning, azt aláírom, de unlockolt procival 166-fsbvel is simán bebootolt, csak érteleme nem lett volna, mert 11.5(eredeti) szorzó helyett nem lehetett beállítani pl. 11-et sem, az alatt meg a proci nem tudna rendesen menni. Szoftverből asszem 175-ig felküldtem, kiakapcs+visszalassítás után vinyón adag sérült file, winxp nem akar bootolni, de valószínüleg nem használt 43-44 pci freki, meg hogy a ram itt már fekszik.
Nem lehet, hogy a ram a ludas? Milyan procsi van benne, mert nekem eredetileg biosban 151(>145:)) meg mint már mondottam, a videókártyám is piros. -
Pala
veterán
válasz
Satan-Claus #3 üzenetére
Hár ez elég lesújtó.....
Akkor mit ajánlasz a SiS745/KT333-mas lapok közül???? A lényeg, hogy stabil legyen és gyors (A BIOS beállításokat lesz*rom, nem akarok tuningolni, de azért kösz, hogy az Ultra2-vel kapcsolatban ezt is tudomásomra adtad; mondjuk azért a bill-ről indítás az fontos lenne).
??
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby rádiós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Steam topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium előfizetések
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged