- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiss67
senior tag
A raid leírás szerint lehet tenni raid be 1 eszkösztöl 4 eszközig és hogy melyik legyen master vagy slave, de ezt nem nagyon értem. Hogyan lehetne 1 winyo raid ban?Viszont azt is olvastam valahol hogy a promise raid chip nem támogatja a raid nélküli ide vezérlést. Tehát csak 4 eszköz van szerintem támogatva. Én már belemennék abba is hogy vennék még egy ugyan olyan winyot ami van és betenném raidba tükrözéssel ha nem kellene ujratelepíteni a rendszert. Vajon lehet??
-
Kiss67
senior tag
Hello. Segitség kellene nekem. Tudok- e a lapra 4 ide eszköznél többet rákötni ha van még raid csatlakozóm is? Tehát 4 ide aljzat van összesen. Vagy a lap nem támogatja ezt. Mert ha nincs bekapcsolva a bios-ba a raid funkció akkor nem lát semmit amit a raid re csatlakoztatok.Ha bekapcsolom a raid-et és egy hdd van akkor tudom-e használni a raid aljzaton, vagy mindenképp 2 egyforma hdd kell , és telepithetek ujra? Csak azt szeretném elérni hogy 1db cd rom,1 db cd iró ,1 db dvd író, 1 db hdd( op.rendsz.) , 1 db mobil rack legyen a gépen. Mit tudok tenni? Vagy vegyek egy ide vezérlő kártyát vagy egy usb racket?? Írjatok, remélem van tapasztalatotok:!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- World of Tanks - MMO
- Battlefield 6
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook és Messenger
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P52s - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Dell Optiplex 3020 SFF I5 4590
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest