- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
Aktív témák
-
reg1
tag
Szia!
Szerintem az a baja -bár nem tudom hanyas detonaátort használsz-, hogy a videotükörbeállításoknál az overlay contols-nál állítsd be ezeket:
Full screen device: secondary display
Zoom conrtol: Both azaz mindkettő
És így elvileg mennie kell!Én is szenvedtem vele :)))
nekem a 41.09 es detonátorral biztosan így csinált! -
-
Herr Vida
tag
Üdv a T. Nagyérdeműnek!
A következő problémával szembesültem: egy ismerősömnek raktam össze egy gépet (P3 733, 512 SD, Asus CUSL2-C), amibe egy MSI GF4 MX 440-es kártya került. Minden oké a cuccal, egyet kivéve, ez pedig a TV-out.
Az odáig oké, hogy a TV Tool nem ismeri, mert az nVidia ugye olyan balf@sz volt, hogy nem a jól megszokott chipet tette rá az MX-ekre, hanem a sajátját, amit a TV Tolol nem tud kezelni. Semmi vész, marad a TwinView. Ez még mindig oké, sikerült összehozni a képet a TV-re, de amikor filemt akarok rajta nézni, akkor néhány filemt ugyan lejátszik rendesen, de a legtöbbnél minden látszik, csak maga a film nem! Tehát látszik a a desktop, a lejátszó proggi kerete, de meg az a q filmfelirat is, csak maga a film nem! Van esetleg valakinek valami ötlete, hogy ezt hogyan lehetne orvosolni?
Ja, nVidia Detonator v41.09, ACE Codec Pack 5.01 Pro XP, Win XP SP1, DirectX9.
Előre is THX!
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen TV-t vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hobby elektronika
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- SAMSUNG (LS32CG552EUXEN) 32" 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS32B800PXUXEN) 32" 4K GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- BenQ MOBIUZ EX2710U (4K/IPS/144hz)
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest