- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
t-rac
senior tag
865PE lett a teszt szerint.Akkor mégis csak az everestel van gond.Az természetes hogy az egyik Intel Application Accelaratort se engedi feltenni mer azt irja ki h inkompatibilis hardver?
Szerk.:Eddig azért nem tudtam írni,mert meghalt a net a gépen,és most sikerült ''orvosolni''
[Szerkesztve] -
t-rac
senior tag
Nem mentem be a boltba,mert le akarom előtte tesztelni,hogy teljesítményben is gyengébb-e mint egy 865-ös.Mert lehet hogy az a gond,h az everest nem ismeri.
Nem tudtok vmi jó alaplap tesztelő progit,amivel össze lehet hasonlítani 2 alaplapot? Nézzétek meg a konfigomat,és hogy reálisak-e az eredmények.
Everest
Mem írás:649
Mem olvasás:1977
Mem késleltetés:143
3dmark2k3:7000
3dmark2k5:2453 -
t-rac
senior tag
Hi! Vettem egy MSI 865PE Neo-2-V alaplapot. Az lenne a probléma,hogy feltettem a legújabb intelINF drivert,de 848-asnak látja a gép. Az intel Application Accelarator-t nem lehet feltenni,mer kiirja h incompatibilis. Most akkk mi a gond? Segítsetek pls!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Be Quiet! Silent Base 601 850W
- Huawei 4G CPE Pro3 4G Router
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest