- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Byga007
aktív tag
sziasztok lenne egy kérdésem. Adott egy msi 785g-e53 as deszka és van a lapon egy oc kapcsoló azt szeretném megkérdezni hogy az mire van hatással és hogy kell bekapsolni teljesen áramtalanítva a rendszert vagy csak kikapcsolt állapotban ??
Elöre is köszi a valaszokat -
Byga007
aktív tag
Nem is akartam geil ramokat venni bele majd hyper-x lesz mindegyik. a vinyó mellé akarok egy 500 Gb-s seagate-et. a 160 asat meghagyom. a videókariban nagyon gondolkozok mert nem tudom melyik lenne jó én 30-at költök karira max azon belül nézelődők de nem tudom melyik lenne jó . Köszi , tényleg jónak tűnik a lap a ledek tetszenek rajta nagyon.
-
Byga007
aktív tag
Sziasztok
Összeállt a gép. Egyenlőre : Msi 785g-e53, Amd Phenom II x2 550, Kingston Hyper-x ddr 3 1333 Mhz, Hd 4200, seagate barracuda 160 Gb sata 2.
Egyenlőre ez van Ja a integráltnak adtam 256 Mb-t. Amiváltozni fog +2Gb ram, meg a integráltat lecserélem valami hd 4800-as vagy Nvidia gts 250 vagy egy kicsivel feletti karira.
Vélemény?
Már egy hete megy a gép és sokkal gyorsabb mint ami volt nállam cseregép pedig az se olyan piskóta: Gigabyte lap ami kezeli a ddr 1-et és a ddr 2 -őt Intel 3.0 Ghz-es proci (HT-s) 1 Gb kingmax ddr 1 400 Mhz. x700 ati és 160 as vinyó sata 2.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Bittorrent topik
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- 3 hónapos Asus Rog Strix X670E-F Gaming wifi AkciÓÓ!
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- 2x32GB 6400 MHz DDR5 Corsair Venegeance XMP ready
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Egyedi ékszerdobozka
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest