- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Netfone
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
csacsi77
senior tag
-
csacsi77
senior tag
válasz
Milka 78 #367 üzenetére
Majd megnézem, ha lesz megrendelés, addig itt áll a polcon és vár.
Sok gépet raktam már össze ismerősöknek, de ilyennel még nem találkoztam.
Majd megnézem, hogy mit ír ki a procira és a feszültségeket is ellenőrzöm. Mindenesetre egy régebbi Asus AM2+-os lapban simán és gond nélkül ment az X3-as proci.
Kicsit nekem is megingott a hitem az MSI-ben ettől az incidenstől, de tényleg nem vonok le hosszú távú következtetést. -
csacsi77
senior tag
válasz
Milka 78 #365 üzenetére
Hello!
Köszönöm, már le is töltöttem.
Én egy Athlon II X3 450-nel próbáltam. Semmi tuning, semmi feszültségállítás, csak az alap beállítások. Még azt megnéztem, hogy a memóriákat 1333-ban látja-e. Ennyi. Semmit sem állítottam.
De már az elindulás is kínkeserves volt, állandóan a CPU beállítások hibájára hivatkozott. Aztán meg nem lehetett újraindítani. Amikor meg lehetett és továbbment, akkor a BIOS volt néha furcsa színű.
Aztán valami csoda folytán a Win7 felment rá, de ahogy az op.rendszer frissítgette magát és párszor újraindult, akkor jött elő a végső hiba.
Mint amikor a VGA memóriája bekrepál és érdekes csíkok futnak a képernyőn. Na akkor vittem vitte a szervizbe.
Ott meg azt mondták, hogy letesztelték Kingstone memóriákkal és minden okés volt. Én is leteszteltem itthon a Kingmaxokat és azok is rendben voltak.
A fene se érti, csak vegyek egyszer Kingston memóriákat és kipróbálom. Más szervizeseket kérdeztem, sehol sem tapasztaltak hasonló inkompatibilitást bár volt ahol leszarozták az MSI lapokat. Mondjuk ez így szerintem nagy általánosítás. -
csacsi77
senior tag
válasz
Milka 78 #356 üzenetére
Hello!
Sajnos nem tudok segíteni a kérdésedben, de nekem is egy ilyen lappal gyűlt meg a bajom.
2x2 GB Kingmax rammal használtam...volna.
De sehogy sem akart elindulni. Állandóan lefagyott, már a bios alatt is. Aztán nagy nehezen (nem tudom iért és hogyan) felment rá a Win7. De aztán újra fagyott és egy csomószor szétmnet a kp is. Gondoltam a memóriával van baj, de letesztelve egy másik gépben kiderült róla, hogy jó.
Aztán egy másik Kingmax ram párossal is próbáltam és akkor is fagyott.
Visszavittem a szervizbe, ahol letesztelték és ott minden jó volt. Ők Kingston memókat használtak.
Van valakinek tapasztalata erről a Kingmax<->MSI inkompatibilitásról?
A mási kérdésen az lenne, hogy a 760GM-P23 (FX)-hez tudna valaki egy legújabb biost küldeni? Csak a Win alatti liveupdate-et láttam a honlapon és mivel addig nem jut el a gép, így nem is tudom frissíteni.
Előre is köszönöm a segítséget!A többi alkatrész is jó volt (táp, proci, HDD stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpársportok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Formula-1
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- XPEnology
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest