- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
Új hozzászólás Aktív témák
-
Johnny001
senior tag
-
Milka 78
nagyúr
Szeva!Én egy ARCTIC COOLING Freezer Xtreme Rev 2 használok egy 770-es lappal.Ahogy néztem Kb.ugyan ott van a memó slott a két lapon.Nekem az első slottban van a CSX memória(igaz low profilos alu hűtő van rajta),de a két hátsó slottban simán elfér minden.
Amint látható én az 1-es és a 3-as slottot használom így biztos,hogy te is elférsz
Itt van egy két infó a hűtőről:[link][link]
Azt hiszem a tesztben éppen egy geminit győz le,de én egy B50-est(Köszi TT)nyúzok vele és nem elég,hogy hideg mint állat,de még full hangtalan is.Volt egy pár hűtőm(Silent Knight 2,Hyper N520),de ez teszi legjobban a dolgát eddig...
-
audi100td
nagyúr
A cpu-ba integrált mem. vezérlő miatt kerültek ilyen közel a foglalatok a procihoz. Egyébként a probléma gyökere szerintem inkább a memória gyártóknál keresendő, ezeknek az óriási bordáknak marketingen kívül nem sok értelme van, ráadásul a kialakításuk is inkább a dizájnnak kedvez mint a funkcionalitásnak.
Scythe Mugen 2 elvileg elfér, viszont elég drága, illetve egy X2 240-eshez enyhén szólva felesleges és szerelésnél mindig ki kell kapni a lapot, kivéve ha olyan házad van aminek ki van vágva az alaplaptálcája. Mondjuk ehhez a procihoz szerintem egy TX3 is bőven elég lenne valami halk ventivel (pl, SWiF2 PWM), még ha 3,5GHz-re húzod is. Egyébként ugye a külső foglalatokba raktad a modulokat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- PlayStation 5
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Escape from Tarkov
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autóhifi
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Corsair VENGEANCE RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, bontatlan - Eladó!
- Asus ROG STRIX Z370-F GAMING Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- 2x32GB 6400 MHz DDR5 Corsair Venegeance XMP ready
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest