- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
muree
csendes tag
Sziasztok!
Új vagyok Exchangben és a googleban sok dolgot nem találok.
A cégünk elkezdte használni a exchange 2010-et. Tlefonokkal és tabokkal is elakarjuk érni. Azonban 2-3 naponta a telefonok és a tabok dobnak egy hibaüzit, hogy biztonsági hiba miatt nem nem tudtak kapcsolódni a szerverhez. Magán az exchangen már feljebb vettem az ActiveSync loggolási szintjét, és már csak az hiányzik, hogy hol is tudom megnézni, hogy mik kerültek ebbe a loggba.
Megtudnátok mondani, hogy hol keressem a activesync-re vonatkozó logfile-okat, esetleg hogy maga az exchange mutatja e valamelyik tools-ában?
A windows Event logjai közt nem találtam. semmi
Előre is köszönöm a segítségeteket....

Üdv: Laci
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- Antivírus szoftverek, VPN
- LG 65QNED86A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- iKing.hu Apple iPhone 12 128GB White használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest