- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Garmin topik
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hedgehanter
őstag
Holnap egy infostore visszaallitas lesz es mar egy par hete kinlodunk a backuppal mert nem megy azt mondja korrupt a database. Probaltuk a repairt de nem megy es ugy dontottek hogy megnezik megy-e a visszaallitas. A log file-ok megvannak ugy gondoltam hogy backup-bol visszarakom az akkori infostore-t amikor a legutolso jo backup volt es lejatszom a logfile-okat megegyszer (mount infostore elintezi ha nem eseutil).
kerdes a kovetkezo: Azt tudom hogy a log file-okat el tudom masolni es felhasznalni megegyszer ha valami nem lenne jo, de hogy csinalok backup-ot egy fos infostore-rol? A normal backup-ok nem fogjak megtenni es nem probaltam meg olyat hogy egyszeruen csak copy-paste valahova az adatbazis file-okat ha meg nem megy akkor meg copy paste vissza.... Mukodne ugy?

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Asus A31 PLUS TG ARGB 650W
- Kingston DDR3 ramok 4GB
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H110M i5 6600K 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest