- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hedgehanter
őstag
Holnap egy infostore visszaallitas lesz es mar egy par hete kinlodunk a backuppal mert nem megy azt mondja korrupt a database. Probaltuk a repairt de nem megy es ugy dontottek hogy megnezik megy-e a visszaallitas. A log file-ok megvannak ugy gondoltam hogy backup-bol visszarakom az akkori infostore-t amikor a legutolso jo backup volt es lejatszom a logfile-okat megegyszer (mount infostore elintezi ha nem eseutil).
kerdes a kovetkezo: Azt tudom hogy a log file-okat el tudom masolni es felhasznalni megegyszer ha valami nem lenne jo, de hogy csinalok backup-ot egy fos infostore-rol? A normal backup-ok nem fogjak megtenni es nem probaltam meg olyat hogy egyszeruen csak copy-paste valahova az adatbazis file-okat ha meg nem megy akkor meg copy paste vissza.... Mukodne ugy?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- AeroCool Saturn 12F ARGB Pro 3db 120mm rendszer hűtő + 3 db jár hozzá+2 távirányitó +még 1 vezérlö
- ASUS TUF F15 FX506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 32GB - 1TB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest