Új hozzászólás Aktív témák
-
X-COM
nagyúr
pedig itt is azt írják, hogy megoldja, esetleg frissíts sygate-t, ha nem tetted volna
Bővebben: link
Bővebben: link -
Gdi
senior tag
RE
Lenne mégegy gondom. Most megy a linux.. legyalultam mindent ami a Connectixből visszamaradt igy sikerült feltenni. (van még kb 39 napom a trial peridból)
Nos a gondom msot a hálózathoz kapcsolódik. Sygate Personal Firewallt használnék, hogyha VPC kilátna mögülle, de sajnok amikor aktiv akkor nem megy semmi
Connectixnél is volt ez a gond, de reméltem hogy most talán megoldódik... valami ötlet? bármi? -
X-COM
nagyúr
az egyszer biztos, hogyha magával a virtualpc-vel van gáz, a connectix féle változathoz nem fogsz javítást kapni, volt egy kedvezményes upgrade periódus connectix ügyfeleknek, de ez már lejárt.
-
Gdi
senior tag
kis up
-
X-COM
nagyúr
SP1 fenn van?
-
Gdi
senior tag
Üdv megint.
Nos a következő problémával találtam magab szemben.
Connectix Virtual PCt használok, az előző gépemen 1400C Tua + Asus Tusl2-C, tökéletesen futott rajta a SUSE linux.
Gépcsere után Váltás prescottra Inditanám és erre bedob egy szép kernelpánikor.
Mivel ugye elméletileg nem kellene hogy függjön a host gép konfigjától (max memó és Cpu tulajdonságokban) a virtuális gép, nem értettema dolgot.
Kezdtem újrainstallálni.
Telepítés megkezdésekür 2 heylen megmáll vagy ''Readin Floppy vagy CD-rom'' vagy pedig a ''Searching INFO File'' résznél.
Nos gondolván hogy nállam van valami gubanc kipróbáljuk másik gpen is egy Celeron D alapun (uygeszintén prescott) ott is ez a probléma. Most hétvégén kipróbáltam másik 2 Prescott magos gépen ottis uyganez jelentkezett.
Felraktam a MS VPC 2K4 et de evvel si uyganez a helyzet. (Ráadásul Connectixhez van licenc-em szóval arra kéne megoldást találni.)
UHU linux Live hajlandó elindulni, de ha talepietni akarok SUSE-t 7.3, 9.0, 9.1, 9.2, egyik se megy.
Gondolom én hogy a proci (detektálás, kezelés) körül nem stimmel valami.
Biosban találtam opciót ami CPU value értéket állit hogy régebbi OS-ek is gond nélkül detektálják. Ez sem seigtett, próbáltam Imageből, Cdről telepiteni de nem ment.
VMWare működik de ehhez sincs licenc, ami egy fontos kritérium.
Valaki tud e megoldást hogy tovább tudjam hajtani a Conectixet (SUSE) Linuxal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest