- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Légies iPhone halvány színei
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
Aktív témák
-
KovacsUr
addikt
Jaj, dehogy. TMPEGEnc tud neked rögtön akkora fájlokat csinálni, ami épp ráfér egy CD-re. Valahol már leírtuk részletesen, csak a teljesszöveges kereső nélkül kissé reménytelen megtalálni... Kis türelmet
[Szerk.]
Nem találom. Valaki segítsen, aki tudja, hogy kell :)
Mindenesetre vágni is ésszerűbb tmpgenc-kel utólag, amikor már ismert az mpeg fájl mérete, mint előre az avit. Ezt fejből is tudom: File/MPEG Tools/Merge and Cut. -
kgabesz
tag
igen, VirtualDUB a megoldás!!!
-
Fakanál
csendes tag
up!
-
Fakanál
csendes tag
Sziasztok!
A problémám a következő: Szeretnék egy .avi filet úgy átkonvertálni mpeg 1-be, hogy az elférjen egy, vagy két cd-én vcd formátumban. Az a gond, hogy a tmpgenc alap beállításokkal kb 900 megára hozza ki az mpeg-et, ami ugyebár nem fér ki egy cd-re. Biztos meglehet oldani azt, hogy mondjuk két egyenlő részre vágnám a filet. Nos, ennek a mikéntjét, és hogyanját szeretném, ha valaki elmagyarázná nekem.
Előre is köszönöm az esetleges válaszokat, és segítséget!
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Kompakt, megbízható és szuperolcsó Dell Latitude 3180!
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest