Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mrlujoak

    veterán

    válasz XY_Z #13874 üzenetére

    Mindkettő olyan hiba, ami bizony előfordulhat.
    A B szériásnál egy szoftcsere lett volna ildomos, az A-nál meg csati csere. Szerintem mindkettő a javítható kategória lett volna, pláne az árukhoz viszonyítva. :U (gondolom a javítási árajánlat nem tetszett - mert már nem volt garis egyik sem)

    Mivel sajnos a felhasználási módját és előéletét nem határozhatjuk meg, így sem a user, sem a gép hiba javára nem lehet dönteni.

    DE. Mivel te nem ajánlod ezen hibák fényében, így ellent kell állítsak az én tapasztalati tényezőmmel.
    Huzamosabb ideig volt A828-am, nem volt olcsó, és sem csati, sem szoftverprobléma nem lépett fel!
    Lassan 5 éves lesz az USB-s E szériásom, és annak sincs semmilyen szoftveres hibája. Ráadásul még a legelső sw verzió fut rajta. Az akkuja a természetes elhasználódásának következtében cserére szorulna, de annak javíttatása drága, így nem tervezem...

    Ezek fényében én meg csak ajánlani tudom a Sony mp3/mp4 Walkman-jeit is!
    (csak halkan jegyzem meg, hogy számos MC Walkman-t ettem már meg, egyik sem úgy romlott el, hogy nem én tehettem róla, mert ugye a hegyről leejtés, és autóból valló kiejtés nem rendeltetésszerű használat... Ráadásul most is van a birtokomban két MC Walkman, két CD Walkman (az egyik ebből egy CD-mp3 Walkman), a sima mp3 Walkman mellett. A PlayStation-ről és a fülesekről nem is beszélve.

    [ Szerkesztve ]

    Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel

Új hozzászólás Aktív témák