Hirdetés
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
Nem egészen felesleges, mert amikor más programmal dolgozol akkor is látod azt, hogy jött e e-mailed, nem kell a Thunderbird-re váltanod. Ehhez jól jönne egy olyan addon, ami a system tray-be (értesülési terület) teszi a Tunderbird-öt nem a tálcára becsukáskor. A 60-as előttiekhez még volt, de az már nem müködik. Ha más ismer ilyet, akkor megköszönném.

-
Bocsi, de nem az a lényeg, hogy hogyan néz ki a kép, hanem a beállítási opciók a fontosak. A magamét éppen azért nem tettem ki, mert nekem gmail kimenőm van, és annak más paraméterek kellenek.
Próbáld meg a biztonsági beállítást megnézni, nem-e valamilyen SSl vagy TSL van neked beállítva. A helyes biztonsági beállítás: Nincs. -
Sil
senior tag
Próbáltad már a Kiszolgáló beállításainál kilőni a Biztonságos kapcsolat és/vagy a Biztonságos hitelesítés pontokat, és úgy sem ment? Akkor szerintem hívd fel a szolgáltatót (vagy nézd meg a honlapján, hátha írják), hogyan is kell beállítani ezt az externetes emailcímedet.
-
Sil
senior tag
Csak akkor tudja, ha fut a program (különben hogy is nézné meg?). Erre való a Minimize to Tray kiterjesztés, hogy le lehessen csukni az óra mellé, és figyelje szépen a leveleket. (Illetve ennek a kiterjesztésnek van egy -turbo opciója is, amivel el lehet érni, hogy a Windows-zal együtt, már rögtön ilyen minimalizált állapotban induljon, de a jelenlegi verzióban van egy hiba, ami miatt XP alatt nem csukódik le automatikusan indításkor.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óra topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Microsoft Office és Office 365 topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Formula-1
- További aktív témák...
- Gamer billentyűzetek /SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/DE/EN/
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest