- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- A karcsúság ára
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celithrandi
addikt
válasz
WonderCSabo #3277 üzenetére
hát ez így szép és jó, de ha én minden üzenetben akarok keresni és rendesen látni?
+ az is nagy problémám, hogy a bajövő leveleket nem lehet külön sávba rakni, így amikor onnan át akarok rakni egy jóval lennntebb mappába valamit nem tudom odahúzni mert eltűnik az új üzenetek felül
+ nem lehet a mappáknál úgy keresni, hogy ráállok egy mappára lenyomok egy betűt és odaugrik ahhoz. ezt se tudom hogy lehetne beállítani, de fontos lenne, mert több ezer mappám van
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Micro Four Thirds
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nők, nőügyek (18+)
- One mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- 3 hónap Aimlabs Plus Premium - Valorant
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest