Hirdetés
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Normi™
őstag
Sziasztok!
A problémám a következő,néhány napja a T.B. furcsán "viselkedik",van,hogy egy emailt letölt háromszor,van hogy nem is látja és van,hogy másnap tölti le.Először azt hittem a szolgáltatóval van baj de két szolgáltatóval is ezt (freemail,citromail) csinálja.Azt hittem a frissítés okozza,de régebbi verziókkal is produkálja(minden fájlt kitakarítottam ami visszamardt majd fel a régebbi verzió).Vírusom 99%,hogy nincs.Mi lehet ez?Semmi sem változott,nem települt és nem is törlődött semmi sem a gépre.Mikor lekérem a leveleket azt írja,hogy "freemail.hu kikeresve" és nem történik semmi sem miközben új levelek vannak amiket látok a webes felületen.
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i7-10610U - Garancia, Akció!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H440 fehér GIGABYTE 750W
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest