Hirdetés
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tele von Zsinór
őstag
-
Gambit
őstag
Dundynak igaza volt, én meg megtaláltam a kérdéses beszélgetést.
Valószínűleg neked is megsérült a html file, azért nem lehetett olyan könnyen visszaállítani.
-
Dundy
tag
Szia!
Nem tudom a választ, de azt tudom, hogy ha visszaolvasol látni fogod, hogy sokan kérdezték ezt és kaptak is rá választ.
Nekem ilyen problémám nem volt (Foxmark-ot használok könyvjelző szinkronizálásra), ezért nem tudom megmondni, mi volt a megoldás, de azon a napon, amikor az FF3 kijött nagyon sokan panaszkodtak ugyanerre és úgy emlékszem, hogy sikerült megoldják.
Bocs, hogy csak ezt tudom most javasolni, de olvass vissza jópár napnyit.

-
Gambit
őstag
Melyik FF-ről van szó?
FF3-ban van olyan, hogy Könyvjelzők kezelése (Ctrl + Shift+ B), és itt van egy olyan, hogy Importálás és mentés.
Itt aztán megpróbálhatsz egy Visszaállítást, vagy HTML importálását. Valamelyiknek működni illene.
Szerk: Azt nem tudom, hogy a kettesben pontosan hogy van, de lehet, hogy ugyanígy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - Samsung S27FG904XU Odyssey 3D IPS Monitor! 3840x2160 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- HP ProBook 650 G5 512 GB / 12HÓ Garancia
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- 8gb 16gb DDR 5 so-dimm laptop RAM 4800MHz 5600MHz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Teljes a tanácstalanság
KAMI911