Hirdetés
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
IstvánLászló
őstag
Most tudtam megint gép közelbe kerülni csak intéztem pár dolgot és ezért most tudok válaszolni.
Köszönöm a kedves hangvitelű megszólítást.
A válaszomat igyekszem tömöríteni de a róka késztet írásra amennyire csak tudom, szerepelni nem áll szándékomban esz hangsúlyoznám ki most.
A lényeg a gőgösnél régebben még kikapcsolható volt a ne követhesse hogy hol járunk éppen, de ez nem így működik már régóta.
A múltkor itt kértem segítséget és egy kolléga segített is rajtam és beidézném amit írtam, "nem-tudom rábírni hogy lejátssza, youtube videókat hd-ben csak 360-ban engedi", és azóta miden jól működik.
A lényeget ezután kezdtem érteni gépemen 720-HD nézése közben zene semmi csiribiri CPU időt használja 20-30%-ban nálam nemgond ez a szerencsém.
A régebbi gépekkel rendelkezőknél már igen más a helyzet stabilan 100%-on használja ki, gépüket, úgyhogy ép hogy megy rajtuk.
A fejlesztőknek jelezték gondolom és szólhattak sokan fórumukon hogy akad a róka és úgy gondolták mert igazuk van szabad net-ért dolgoznak javítanak a rókán, hogy mindenki nézni és halhatni tudja a videókat és tényleg le a kalappal előttük.
A róka szinte minden héten frissíttet és mostani verziója 41.0.2 és mindenki megkapta a lehetőséget hogy régebbi és új géppel is örömmel képpel együtt nézni és halhatni is tudjon zenét és szórakozni tudjon.
A múltkor itt kértem segítséget csak 360-ban működik, nem korlátozás volt.
A lényeget írom mert így korrekt, róka bővítményeit nem ismerem mert rengeteg van, rókát olvasásra és zeneszámok maghallgatásával használom ennyi.
Zárom a soraimat tényleg és köszönöm a türelmet is hogy hozzá szólhattam a rókával kapcsolatban.
ÜdvA 3rd party dolgokat nem étem
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Akciós!! Előbb mint bárhol máshol !! Motorola Moto G77 8GB/256GB - 1 év garancia
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Értékcsökkentett gamer alaplapok /ASUS/MSI/AM5/Számlával/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
KAMI911