- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Donvit078 #43533 üzenetére
Szia!
A családbiztonság (family safety) egy Windows funkció, és nem a Firefox tehet róla, hogy ilyen újításokat dobott be a Microsoft. Az alábbi oldalon le van írva, hogy mit kell csinálnod...
https://support.microsoft.com/en-us/kb/2965142
Known issues for Firefox users
Itt pedig, ha csak egy mód van rá, egy árnyalatnyival fogalmazz légyszíves finomabban.
Köszi!
-
válasz
Kékes525 #43526 üzenetére
OK, rendben, most még kint dolgozgatok leginkább, csak kaja után beugrottam megnézni mi a helyzet itt, majd este visszatérünk az összefoglalóra is. De köszönöm Neked is az észrevételt!
szerk.:
Mondjuk mivel azok logout cikkekre mutatnak, és sajnos Winner_hun azóta nem készített újabbat ezekből, így a frissítés nem olyan egyszerű, azt össze is kellene szedni valahol.Mondjuk egy-két Firefox-al kapcsolatos bejegyzés van még.
-
-
Matthewus fórumtárs hathatós segítségével gyors aktualizáláson, és némi formázáson esett át a téma összefoglaló.
Ezért mindenképpen köszönet neki!
Ha valakinek van még javaslata, észrevétele, hozzáfűznivalója, az jelezze akár itt is, mondjuk egy OFF hozzászólás keretében, de lehetőleg külön hsz-ben, amiben csak ez a téma van, hogy megbeszélés után ezeket ki lehessen takarítani a topikból.
-
Ezen az oldalakon sem mér?
-
-
-
válasz
tévelygő #43506 üzenetére
Nézd meg ezt, hátha...
https://support.mozilla.org/hu/questions/1070864Esetleg ez is segíthet...
https://support.mozilla.org/hu/questions/1028755 -
válasz
Fandango #43499 üzenetére
Tényleg érdekes kérdés, de én nem hiszem, hogy más plugin-ek kellenének majd, mert számomra az lenne a logikus, hogy a felület amin a plugin kommunikál az alkalmazással, már platformfüggetlen, ahogyan Windows és Linux közt is átjárás van ilyen téren. Gond akkor lehet, ha valamely plugin csomag bináris exe file-t is tartalmaz. Azt nem tudom van-e egyáltalán ilyen... Persze mindez csak logikus gondolatmenet akar lenni, nem megalapozott infó.
-
Sziasztok Mozilla Firefox topiklakók!
Szeretném jelezni Nektek, hogy saját kérésem nyomán megkaptam ezt a topikot is mint Topikgazda, ezzel kapcsolatban mondanák pár szót.
Az első kérdésetekre a válasz igen, ebben a topikban valóban nem voltam túl aktív hsz számot tekintve, de 2.x verzió óta csak Firefox-ot használok (egész pontosan jó ideje már Portable ESR-t), illetve elég régen figyelemmel kísérem ezt a témát is "read only" módban, és mivel eddig senki sem kérte a topikot, bátorkodtam megpályázni, és meg is kaptam. Azt szeretném mindjárt kihangsúlyozni, hogy ezzel nem "lefoglalni" szerettem volna a topikot, mert egyrészről ilyet senki sem tehet, másrészt természetesen ha közületek bárki úgy érzi, hogy szívesen látná el ezt a feladatot, az ajtó előtte is nyitva áll, bármikor jelentkezhet a "Moderátort keresek a fórumhoz" témában, és ha a vezetőség alkalmasnak találja, akkor csatlakozhat hozzánk, minden topiknak lehet több gazdája is. De én is segítő szándékkal jöttem ide hozzátok, tehát ha bárkinek bármiben a segítségére lehetek, az megtalál, ha ötlete van esetleg a téma összefoglalót illetően, javítani, aktualizálni kell benne valamit, vagy téves hsz-t kell törölni, on/off-ba tenni stb, szóval tudjátok, amikhez TG-ként jogom van. Remélem tehát megleszünk egymással, én sem a helyet kerestem ahol csesztetni lehet a népet.
Köszönöm, hogy elolvastátok!
Intruder2k5
-
-
-
-
-
-
-
Ez tulajdonképpen mi is ez az Aurora? Én úgy gondoltam (bár nem néztem utána), hogy valami Firefox fejlesztő változat, na de ugye vannak Firefox béták is...
-
-
Azon a linken amit betettél, nem! De itt igen!
Firefox ESR 17.0.9 Portable Edition
-
-
Hi!
Srácok van valami mód az about:config linkelésére? Én nem találtam...
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest