- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
válasz
WonderCSabo #13719 üzenetére
Igen, leginkább ezért mert igen csak kellett volna a böngésző...
Jól, a profil mappám teljesen üres volt.
Pár hónappal ezelőtt csináltam reinstallt, azóta nem. Most se, csak egy kb. 3 hetes biztonsági mentést visszamásoltam. Ez volt a nagy szerencsém hogy csináltam. -
Winner_hun
félisten
válasz
BullZeye #13716 üzenetére
Gépeztem, element a gép, a zene ment egy ideig, aztán kifagyott, majd megindult a zene pár mp-re, aztán újraindult a gép. Chkdsk lefutott, törölte a profil mappámat úgy ahogy volt, mindenem elveszett. Szerencsémre pár hete csináltam biztonsági mentést.
Minden esetre a BIOS-ban most mindent alaphelyzetre állítottam, lehet valamelyik memóriának nem tetszettek a beállítások, memtest minden esetre nem jelzett hibát erre a beállításra, remélem már nem lesz gond. -
Winner_hun
félisten
válasz
Tele von Zsinór #13710 üzenetére
A Profiles mappám üres.
Na lassan kivágom az egész gépemet az ablakon -
Winner_hun
félisten
Megint összehalta magát az oprendszerem
Firefox annyira nem indul hogy indításnál azt írja ki hogy a firefox már fut, pedig nem, most indítottam a rendszert. Hogy tudnám elindítani a böngészőt?
-
Winner_hun
félisten
Kiterjesztések listája üres - AiOS mutatja, előhívni nem tudom az Eszközök / Kiegészítők helyről. Csak az All-in-One Sidebar jön be, de ott semmi nincs a kiterjesztéseknél - pedig több is működik és az egyiknek nagyon rossz az alapértelmezett beállítása.
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #13019 üzenetére
Azt hiszem a windowsnak volt valami baja és azért szállt el a bőngésző mert vírusom nincs és más program beállításai is elmentek
Ettől független - ha van rá lehetőség - vissza kéne állítanom a böngészőt. Leginkább a kiterjesztések beállításai érdekelnének, a többi dolog úgy néz ki hogy megmaradt. -
Winner_hun
félisten
El nem tudom képzelni hogy mi baja a böngészőmnek. 3.5.akármennyit használtam, egyszercsak minden kiterjesztésem romokban. Jólvan, itt az idő áttérni a 3.6.legfrissebbre. Legyalultam az egészet, feltettem a 3.6-ot, egyesével feltettem a legtöbb kiterjesztést amit használok, be is állítottam, mindent remekül visszaállítottam, kb. 3,5 óra alatt végeztem vele. Ma ismét romokban az egész. Biztonsági mentést akkor még nem csináltam mert még nem voltam kész az egésszel, gondoltam majd ha végzek.
Valahogy vissza lehet hozni egy tegnapi állást? -
Winner_hun
félisten
válasz
Steelmanus #10640 üzenetére
Én vagy az egész oldalt mentem vele vagy kiválasztott részt, hogy az egész monitor tartalmát le tudja menteni erről nem is tudtam pedig ott van a window opció nekem is.. -
Winner_hun
félisten
válasz
Steelmanus #10612 üzenetére
-
Winner_hun
félisten
-
Winner_hun
félisten
válasz
WonderCSabo #10327 üzenetére
Újraraktam a gépet de a böngészőt nem, csak átmásoltam mindent és ott maradt.. aztán most valamelyik oldalhoz kellett volna, persze nem ment, feltettem a quicktime alternative-ot, erre ugyan azzal a bajjal elszáll mint az előző oprendszerrel.
-
Winner_hun
félisten
Hogy lehet a quicktime bővítményt teljesen legyalulni aztán normálisan feltenni? A bővítményeknél csak letiltás van, eltávolítás nem.
-
Winner_hun
félisten
válasz
Thulcandra #9798 üzenetére
A winyótekerés több dolog miatt is lehet. A böngészési, letöltési előzményeket szoktad törölni? A partíció töredezettsége milyen?
-
Winner_hun
félisten
válasz
Angyalifény #9647 üzenetére
Nem, nem titkosítja a jelszavakat.
-
Winner_hun
félisten
Szeptember óta nem töröltem az előzményeket, na mondom akkor majd most. Erre besértődtt a böngésző és összeomlott kb. a felénél
-
Winner_hun
félisten
válasz
WonderCSabo #8822 üzenetére
Mert ott az új Firefox verzióval sokáig nem működő verzió volt kint. Ezt eljátszották a 2-es és 3-as (vagy 3-as és 3.5-ös) verziónál is. Itt mindig a legfrissebb van kint.
-
Winner_hun
félisten
-
Winner_hun
félisten
Esetleg Screengrab
-
Winner_hun
félisten
válasz
keszegduda #8380 üzenetére
A nem működő kiterjesztésekhez a topik első hozzászólásában van megoldás (már ha csak a kompatibilitással van probléma)
Akkor nézd meg hogy feltette-e valaki -
Winner_hun
félisten
válasz
keszegduda #8377 üzenetére
NoScript nevű kiterjesztést használod?
Vírusod nincs?
Biztos, hogy youtube? Ezt olvasd el. -
Winner_hun
félisten
Az valahogy megoldható, hogy egy bizonyos kiterjesztéshez ne keressen frissítéseket a böngésző? Az egyik kiterjesztés új verziójából egy funkciót kihagytak, anélkül meg semmi értelme számomra a kiterjesztésnek, néha meg ha véletlen frissítem akkor kereshetem vissza a régebbi verziót.. még a néhányszori frissítés nem is lenne gond, de nem csak én használom a gépem..
-
Winner_hun
félisten
Faviconok cseréjére: Favicon Picker 3
Középre igazításhoz annyi ötletem van, hogy beteszel egy akármilyen oldalt, aminek a faviconját lecseréled átlátszó hátterűre, a nevéhez meg annyi space-t írsz be amennyit jónak látsz
-
Winner_hun
félisten
válasz
Vasinger! #8249 üzenetére
Kell hozzá a Linkification és a Snap Links kiterjesztés. Előbbi a beírt oldalakat teszi kattinthatóvá, utóbbival sok dolog jelölhető ki egyszerre. A Snap Linksnél állítsd be , hogy melyik gombra működjön. Ha ezek megvannak, akkor a szöveges file-t húzd a böngészőre, majd jelöld ki az összes linket, új lapokon megnyílnak a linkek.
-
Winner_hun
félisten
A kiterjesztéseknél az adott kiterjesztésnél lehet kommentelni, oda írd be óhajod / sóhajod. Lehet van link is, ami a kiterjesztés hivatalos oldalára mutat, ha van ilyen akkor valószínűleg ott is lehet üzenni amit előbb is olvasnak.
-
Winner_hun
félisten
Tab Mix Plus beállításai között találsz ilyet. Meg olyat is hogy több soros legyen a lapok rész
-
Winner_hun
félisten
válasz
@rglaaf #8075 üzenetére
Én a Linkification-t használom erre a célra.
-
Winner_hun
félisten
válasz
Csakénvagyok #8066 üzenetére
Ez külföldiül van...
Nálam ugyan nem. -
Winner_hun
félisten
válasz
Csakénvagyok #8064 üzenetére
Nem tudom mi az a synaptic és nem tudom hol kellene pipának lennie, nem uninstalláltam még a firefoxot, nálam nincsenek ilyen problémák.
-
Winner_hun
félisten
válasz
Csakénvagyok #8059 üzenetére
Miért, az ubuntus firefox máshogy működik vagy a fórumtárs leírásával kapcsolatban működik máshogy a telepítő?
-
Winner_hun
félisten
válasz
Csakénvagyok #8057 üzenetére
És mi köze van ehhez az ubuntunak?
-
Winner_hun
félisten
válasz
Csakénvagyok #8055 üzenetére
Full reinstall anno és most.
Kereső rulz. -
Winner_hun
félisten
válasz
Csakénvagyok #8053 üzenetére
#1?
-
Winner_hun
félisten
-
Winner_hun
félisten
válasz
Pubszon #8043 üzenetére
Kuki editorral - bár nem tudom ezt hogy kell használni, valamikor én is akartam ezzel szórakozni néhány oldalnál.
-
Winner_hun
félisten
-
Winner_hun
félisten
Tab Mix Plus
Eszközök / Beállítások / Lapok / Tab Mix Plus beállítások / Megjelenés / Lapok eszköztár / Sorok maximális száma -
Winner_hun
félisten
válasz
jorden06 #7935 üzenetére
A scriptek futtatását akadályozza meg, amíg engedélyt nem adsz nekik. Vannak rosszindulatú scriptek bőven, ezek ellen kiváló.
Mi az a script? -
Winner_hun
félisten
válasz
canniball #7824 üzenetére
Nekem folyamatosan ott van a bezárás gomb, nézd meg a TMP beállításait, így hogy szó van róla, rémlik hogy tényleg nem volt beállítva a legfrissebb verzió telepítésekor. Viszont a többi beállítása megmaradt.
Megnéztem a Paste and Go-t, kevertem az egyik kiterjesztéssel aminek ugyan úgy ott van a végén a 2 meg a 3, annál volt hogy működik vagy sem -
Winner_hun
félisten
-
Winner_hun
félisten
válasz
canniball #7812 üzenetére
Húha
Félkövér: megy
Off: nem használom, passz- Adblock Plus
- Adblock Plus Element Hiding Helper
- All-in-One Sidebar
- Auto Copy
- Copy Plain Text
- Download Statusbar
- Fasterfox
- Flashblock
- Hungarian Dictionary
- Keyconfig
- Lincification
- Menu Editor
- NoScript
- Paste and Go 2 - megy, de nem ez a verzió, van más által csinált a 3-as FF-hoz
- Screen Grab!
- Secure Login
- Session Manager
- sztakidict
- Tab Mix Plus - megy, de a legújabb verzió kell, firefox addon oldalán még nincs kint.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- További aktív témák...
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest